Seat se separa de Audi

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 28.02.2007
Schimbari la varf in cadrul grupului VW. Presedintele Seat, Erich Schmitt, nu se mai afla in conducerea Audi.

Procesul de separare administrativa a marcilor din cadrul grupului Volkswagen a determinat retragerea lui Erich Schmitt, presedintele Seat, din calitatea de membru al Consiliului Director Audi AG.

Schmitt a activat timp de 15 ani pentru compania Audi. Ca presedinte Seat, Schmitt va raporta, in viitor, direct presedintelui Consiliului de Conducere Volkswagen AG si va ramane membru al Consiliului de Conducere.

Prof. Dr. Martin Winterkorn, presedinte al Consiliului de Administratie Audi AG, a declarat: "Erich Schmitt a adus nenumarate servicii marcii Audi in calitate de director de achizitii. De asemenea, a avut o contributie majora la crearea si dezvoltarea activitatilor Audi in China. In numele Audi si a intregului Volkswagen Group, as dori sa-i multumesc pentru efortul depus in cadrul companiei. Ca presedinte Seat, va continua sa se concentreze pentru restructurarea marcii".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru