Sebastien Loeb promoveaza Citroen C6

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 23.08.2007
Celebrul pilot de raliu Sebastien Loeb povesteste impresiile sale de la volanul sedanului C6 pe site-ul oficial Citroen.

Citroen prezinta, in saptamana 20-25 august, o serie de reportaje consacrate triplului campion mondial de raliuri, Sebastien Loeb, pilotul de uzina Citroen Sport. Pe site-ul oficial al constructorului francez, www.citroen.com, puteti descoperi timp de o saptamana, impreuna cu Sebastien Loeb, modelul Citroen C6, noul automobil de serviciu al pilotului francez.

Incepand cu 20 august puteti descoperi, in fiecare zi, un nou reportaj in care Sebastien Loeb vorbeste despre masina sa. De la momentul in care a primit-o, impresiile sale dupa primii kilometri rulati, si pana la performantele ce caracterizeaza modelul Citroen C6.

Toate comentariile avizate ale pilotului de uzina Citroën se gasesc in exclusivitate pe site-ul citroen.com. Cu ajutorul acestor reportaje, Citroen incearca sa prezinte modelul C6, berlina de top a constructorului francez, intr-un mod complet diferit.

Comentarii (1)

  • Miez masina
    indiferent ce-ar zice carcotasii
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru