Segway Ferrari, editie limitata

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 23.10.2007
Mijlocul personal de transport inventat de Segway i-a atras pe cei de la Ferrari, care au creat o editie limitata.

Segway si Ferrari au anuntat astazi lansarea unei versiuni speciale ale modulului mobil cunoscut in toata lumea. Este vorba de Segway PT i2 Ferrari Limited Edition, un transportor personal colorat in rosul aprins clasic asociat Scuderiei care costa 8430 de euro (il gasiti pe internet, la Ferrari Store, in caz ca va intereseaza foarte tare).

Diferenta de pret (un Segway PT i2 clasic costa circa 6900 de euro) este data tocmai de nuanta rosie, de manerele imbracate in piele si mai ales de logo-ul Ferrari care troneaza in centrul axului motor.

Nu stim daca va reusi sa atraga fanii Ferrari (totusi, schimbarile de mai sus pot fi facute de orice posesor intr-un garaj) insa putem pune pariu ca autonomia maxima de 38 km nu ii va multumi pe cei obisnuiti cu masini care ating usor 250 km/h. Insa pentru o alternativa numai buna de pus in portbagaj e acceptabila.

Comentarii (3)

  • ce?
    8500 eur? pentru ce..pentru ca au pus cei de la ferari sigla pe el? dar prefer sa se numeasca aigfhal [cel mai decontrabanda produs] si sa dau 500 eur pe el. pentru 2 roti un ax si 2 manere [imbracate in piele :)) de ferrari] sa dau cat pe o masina? nici daca as avea un venit lunar de 15 000 eur nu as da atat pe el. nu ma intelegeti gresit..e super tare..dar come one MAN
    2 0
  • AndriSLR
    Prostie
    Este o tiganie italiana sa speram ca nu i-a foc cum se intampla la modelele ferrari de strada,mai bine ferrari ar investi unde trebuie,ca sa nu mai vedem ferrari-uri arse!!!
    1 1
  • :)
    Pai ce aveti voi cu Ferrari ? In primul rand nu il fabrica ei. Il cumpara mult mai ieftin, putina vopsea, o sigla si o bucata dintr-o vacuta moarta si gata, au profit de 2-3000 de euro . Nu este pentru piata de mijloc nici cum, ci pentru cei din hy class. Daca ai ditamai vila, si Ferrariul in garajul din curte ( la 500 de m ) normal ca ai sa iti cumperi si un Segway din asta,nu ? E simplu. Si cu masinile arse ? Mai lasati-o moarta ... a ars una la noi in Romanica si gata avem sute de Ferrari incat sa facem o statistica ? :)
    Daca ii dai in goarna, normal ca se mai incalzeste si mai arde cate un firicel. Oricum, e acoperit de casco asa ca nu pierde nimeni pana la urma. ... Atatea griji pentru atat de putin. Cum dormiti noaptea ? Sunt doar curios :)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru