Senatul va alege intre Audi, BMW sau VW

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 26.06.2007
Ofertele inaintate pentru flota de masini destinate senatorilor cuprinde marcile BMW, Audi si Volkswagen.

Comisia de achizitii din Senat a deschis ofertele primite la licitatia pentru achizitionarea a 41 de autoturisme noi, destinate membrilor Biroului Permanent, firmele care s-au inscris la licitatie fiind Porsche Romania si Automobile Bavaria, anunta Mediafax.

Astfel, primul lot de autoturisme, care va ajunge la membrii Biroului Permanent si la liderii de grupuri parlamentare, cuprinde 20 de masini cu capacitate cilindrica de peste 2.000 de cmc, iar cel de-al doilea lot, de 21 de autoturisme, cu capacitate sub 2.000 de cmc, vor fi trimise spre folosinta presedintilor comisiilor parlamentare.

"Porsche vine cu doua tipuri de autoturisme, Audi si Volskwagen, iar Bavaria cu BMW", a declarat Dan Vasiliu, Secretarul general al Senatului, care a precizat ca este posibil ca la inceputul saptamanii viitoare sa fie stabilit si castigatorul dintre cele doua firme inscrise in licitatie.

Conditia impusa pentru participarea la licitatie este procedura de "buy back", ceea ce inseamna ca firmele care vor vinde autoturismele vor fi obligate sa cumpere 41 de masini vechi, din 2000 si 2001, cu 300.000 de km la bord, in special Leganza si Nubira.

Suma totala alocata din bugetul Senatului pe anul 2007, pentru aceste achizitii, se ridică la 1,3 milioane de euro, fara TVA.

Comentarii (7)

  • Costin
    Hotie
    Ca Dacia Logan nu le mai place. Le trebuie masini luxoase, si poporul moare de foame. Macar de-ar fi sa i-a ceva mai ieftin daca tot vor masini straine. Mi-e sila de parlamentarii astia...
    0 0
  • alegator
    nesimtire
    Nesimtirea clasei politice intrece orice masura. Pai mai frate, daca vrei sa-ti plimbi "dosul" de parlamentar in Audi, VW, sau BMW, n-ai decat sa-ti cumperi din banii tai asa ceva (sau daca nu-ti permiti una, ia una second-hand si plateste si mata taxa de prima inmatriculare - aia corespunzatoare celor 2000cmc, sa te vad); iar Senatul, daca tot vrea sa protejeze Dacia (Renault) n-are decat sa comande Dacia Logan si sa-i faca vanzari producatorului (... ar costa si mai putin , iar banii nostri ar putea fi folositi in interesul tarii); dar ce-mi pierd eu vremea criticand niste nesimtiti , cu obrazul mai gros decat dosul tabacit prin Audi, VW sau BMW
    0 0
  • Nesimtiti!
    Oriunde in lumea asta toti parlamentarii isi plimba dosurile jegoase cu masini autohtone. Daca romania nu are decat loganuri autohtone atunci sa si le plimbe in pmea cu loganuri!

    Cu 1 mil si ceva de euro reparau scoli, spitale, sau cumparau ambulantele alea din lipsa carora mor oameni in Bucuresti.
    0 0
  • JOS mafiotii !!!
    Banii nostri comuni se impart in felul urmator:
    - pensionarii care au lucrat o viata la CAP: aprox 30-35 de lei pe luna;
    - cetatenii productivi: in medie 900lei/luna, din care tre' sa faca rata la banca pe 5 ani ca sa-si ia Logan sau ca sa plateasca taxa pt un SH din import;
    - mafiotii care folosesc puterea, primita de la noi prin vot, in interesul lor: limuzine de lux pe care le schimba cu altele noi de cate ori vor, pensii de cateva mii de RON, plimbari in strainatate, hoteluri scumpe etc.

    Am o presimtire ca baietii vor alege SUV-uri.
    0 0
  • 2000cmc...
    Peste limita de 2000cmc inteleg ce masinute ar putea sa fie, dar sub 2000cmc ma gandesc ca nu vor achizitiona Polo cu motor de 1.2 litri pe benzina...=))
    0 0
  • JosTariceanu
    saracii parlamentari nu-si permit sa-si cumpere singuri Audi,VW si BMW.sunt nishte hoti!!
    0 0
  • masinile de lux pe care le va cumpara senatul
    nesimtire de ce nu se uita mai intai in tara sa vada ce se intampla si apoi sa-si cumpere masini de lux ,sa reul zolve problemele tarii si apoi rest HOTIE PE FATA.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru