Shakira si Seat-ul unic

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 29.01.2007
Shakira a prezentat la Berlin un model Seat Leon unic, care va fi castigat prin tragere la sorti.
In cadrul unei conferinte de presa desfasurata la Berlin, Shakira si Seat au prezentat un Seat Leon unic, numit Seat Pies Descalzos, dupa numele fundatiei caritabile patronate de starul columbian.

Nevoia de educatie si hrana pentru copii din tara mea natala, Columbia, este foarte mare si cred ca initiativa Seat ne va juta mult”, a declarat cantareata. Erick Schmitt, presedintele Seat, a spus: ”Sprijinind fundatia Shakirei aratam responsabilitatea sociala pe care o avem. Masiva campanie publicitara pe care o desfasuram in tarile europene vizitate de Shakira are scopul obtinerii unor donatii pentru fundatia Pies Descalzos”.

Leon Pies Descalzos este dezvoltat de Seat in cooperare cu Shakira, cantareata contribuind la elaborarea procesului de design. Mai exact, ea a fost consultata la alegerea culorilor si a materialelor. Modelul unic va putea fi castigat prin tragere la sorti la terminarea campaniei. Tombola va avea loc pe data de 15 mai, iar modelul va fi inmanat fericitului castigator la inceputul lui iunie, in cadrul Salonului Auto de la Barcelona.


Modalitatea de participare la acest concurs este trimiterea unui SMS prin care sa se doneze 1 Euro pentru fundatia Shakirei. Campania a inceput ieri, prin concertul Shakirei de la Hamburg, si va avea participanti din Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Ungaria, Italia, Olanda, Norvegia, Spania, Suedia, Elvetia si Marea Britanie. Fundatia Shakirei, Pies Descalzos, se ocupa cu ajutarea copiilor nevoiasi din America Latina.

Comentarii (1)

  • rodica cristescu
    seat
    sunt fan SEAT
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru