Sistemele de navigatie Navon au fost lansate in Romania

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 25.11.2008
Sistemele de navigatie Navon sunt disponibile de astazi si in tara noastra. Ele dispun de cea mai detaliata harta a Romaniei.

Gama de produse Navon, fabricate de compania Nav2Go, a fost lansata astazi in Romania de catre primul importator si distribuitor ar marcii. Gama de produse este constituita din receptori GPS echipati cu soft-ul i GO.

Trei modele sunt disponibile momentan, NAVN250RO, NAVN250FEURO si NAVN450FEURO. NAVN250RO are pretul de 99 euro cu TVA inclus, NAVN250 FEURO are un pret de 129 euro cu TVA inclus, iar NAVN450FEURO are pretul de 144 euro cu TVA inclus. Diferenta intre primele doua modele enuntate este ca primul model include doar harta Romaniei, pe cand al doilea model dispune si de harta Europei. Al treilea model enuntat ofera un ecran LCD de 4.3 inch, in comparatie cu ecranul de 3.5 inch pe care il ofera celelalte modele.

Dispozitivele Navon se mandresc cu un bun raport calitate-pret si cu eficienta in calcularea rutelor. Cladirile importante, formele de relief, indicatoarele de drum si drumurile suspendate pot fi afisate in fomat 3D. Navon poate crea dar si accesa punctele de interes din Google Earth.

Prin aplicatia Multimedia integrata, clientii au posibilitatea de a accesa fisiere foto video si audio.

Softul iGO 8, cu care sunt echipate dispozitivele Navon, este laureat al premiului “Award of Excellence” la categoriile “Best Navigation Software” si “Innovation of the Year 2008”, decernat de Vision Mobility. Acest soft este produs de compania NavNGo si ofera posibilitatea de navigare in conditii de siguranta pe intreg teritoriul Romaniei si al Europei.

Compania NavNGo este lider in Ungaria in industria sistemelor de navigatie si este un furnizor mondial de solutii software pentru navigatie si servicii locale asigurate pentru diverse platforme. Distribuitorul intentioneaza sa vanda, in medie, 1000 de unitati pe luna, pana la sfarsitul primului semestru din 2009.

Comentarii (6)

  • mda
    Haaa haaa s-au trezit si astia cu ge pe se urile lor.Pa la ce dotari ofera ei pe ele sunt scumpe...eu am luat la 150 de euro si cu detector radar pe el+card+mp3+camera video si nu e navon...e nuvi garmin...
    0 0
  • aliosa23@gmail.com
    navigatie
    ce model si de unde l-ai luat?
    0 0
  • pt. mda
    Si te pipi pe ea nuvi ca la harti este super slab.
    0 0
  • pt. bvean
    Cine ti-a spus tie ca e garmin slab la harti ... mai invata si tu ... harta e cea mai buna din punct de vedere a detaliilor ... nu are 3D ... deocamdata, dar la ce imi trebuie sa vad casa poporului 3d pe navigatie cand oricum sunt langa ea?
    0 0
  • Despre Gepese-uri
    am testal la gepese-uri de mi-a venit acru,in compania unde am lucrat (nu dau numele, ca sa nu fac reclama mascata). Am testat atat platforme iGO cat si TomTom, Garmin, Magellan, etc..
    Parerea mea este ca tot iGO-ul face fata cel mai bine, combinat si cu un receptor bun (SirfSTAR III, cel putin 20 de canale) si procesor de apartr de tipdual core (TiOMAP, Atlas, Intel) face treaba bunba. Urmariti ca receptorul sa aiba antenuta GPS (acea de tip rabatabil) ca face toti banii.
    Cat despre Garmin, am vazut pe propia piele ce inseamna, venind prin Slovenia-Ungaria. Daca e atat de bun si de detaliat, de ce nu arata autostrada supertare care strabate toata Slovenia? De ce arata doar niscai cerculete din cand in cand, fara nume, lasundu-ti impresia ca nu mergi pe un drum pustiu? Varza pentru 250 de euro cat a fost in Italia Garmin Nuvi 200, cu harta FullEurope. Si upgradele costa fenomenal de mult.
    La Pna mi se pare ca in afara de Asus si Mio, ceilalti, in marea masa, sunt mult in urma (vorbesc in general de prezentarea aparatului).
    Cascati deci ochii cand cumparat, verificati forumurile de pe internet, si dupa aceea "actionati"...ca sa mergi in neant cu un asemenea aparat iti trebuie mult curaj si noroc.
    0 0
  • igo8
    eu sunt f multumit de igo8 il am pe un NAVGO SY885, am mai probat pe el si tomtom si route66 dar prefer sa raman la igo8 deocamdata.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru