Skoda Joyster, prezentat

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 28.09.2006
Cei mai tari producatori de masini din estul Europei, baietii de la Skoda, tocmai au prezentat la Paris noul concept Skoda Joyster.
AutoMarket v-a prezentat in urma cu cateva zile o imagine cu prototipul Joyster. Acum va putem dezvalui informatiile si fotografiile oficiale ale noului prototip dezvoltat de constructorul ceh.

Forma dinamica a modelului de trei usi se adreseaza in special unei clientele tinere. Ideea si dezvoltarea acestui design a fost a tanarului designer ceh, Jens Manske.

Conceptul Joyster demonstreaza capacitatea creativa a echipei de design Skoda, iar prin alegerea unor linii simple in concordanta cu implementarea unor solutii sofisticate, designerii au reusit sa sublinieze sloganul Skoda: ”Simply Clever” .

Comentarii (6)

  • care i pretul
    0 0
  • raspuns
    pai este concept (prototip),nu are un pret pentru ca nu este de vanzare
    0 0
  • Anonim
    Am ramas profund impresionat de pe urma noului concept JOYSTER. Lini agresive,un design de exceptie. Desi provine in linii mari de la Skoda Roomster nu suporta nici o comparatie. Chiar imi place.
    0 0
  • steamroller
    I like it too !!! As vrea sa vad conceptul realizat ca model de serie (ma astept sa nu arate identic ci sa fie mai real ) , eu as cumpara asa ceva !!!
    0 0
  • anonim
    super tare
    0 0
  • Bestyala.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru