Soferii fara rovinieta, gratiati pana la sfarsitul lunii

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 22.07.2008
Ministerul Transporturilor a anuntat ca soferii care circula fara rovinieta nu vor fi amendati pana la 31 iulie.

Esential

31 iulie este data limita pana la care soferii pot circula fara rovinieta.

Soferii pot circula linistiti chiar si fara roviniete pana pe 31 iulie. Ministerul Transporturilor suspenda pana la finalul lunii aplicarea amenzilor in cazul soferilor prinsi fara aceste documente.

Masura vine in urma introducerii noilor modele de roviniete. Astfel, pe langa rovinietele-ecuson cu valabilitate de 12 luni, vandute in prezent, vor fi introduse rovinietele matca-cupon cu valabilitate de o zi, o saptamana sau o luna.

Ministerul ia in calcul si posibilitatea ca unele puncte de distributie sa ramana fara rovignete. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a primit, saptamana trecuta, prima transa de doar 200 de mii de roviniete matca-cupon.

via | MoneyLine

Comentarii (7)

  • Un prost care a dat banii pe r
    Nesfirsita nesimtire a autoritatilor
    Idiotii astia nu sint in stare nici sa ne ia banii!
    Ca si la magaria cu taxa de protectie a afacerilor lui Moliceanu, astia nu sint in stare sa organizeze aplicarea si nu ii intereseaza ca oamenii se calca in picioare pe la RAR sau ca unii au circulat fara rovigneta pina acum din vina lor, sau ca o perioada nu vor avea incasari pentru drumuri din prostia lor.
    Si noi ne miram ca fac 10 km de autostrada pe an sau ca nu sint capabili nici macar sa intretina ce e deja construit, adica sa astupe gropile de pe A1 sau sa dea zapada de pe bucata terminata de A2.

    Multumesc, Molicene, ca dupa ce ti-am dat bani sa faci drumurile (care e starea lor sa comenteze altii), ma faci prost in fata anuntind ca puteam sa circul si fara sa platesc!
    0 0
  • la ce drumuri avem prost e ala care o mai plateste
    0 0
  • Denilsson
    OARECARE
    Sa fie interzisa circulatia autovehiculelor cu un tonaj mai mare de 3,5t. pe drumurile nationale cu mai putin de doua benzi pe sens !!!!!!!!! Camionagii si mstodontii provoaca cele mai mortale accidente. Bascule de 20m incarcate cu 25 t de piatra nisip etc alearga cu ele cu 100 110 si nu incetinesc cand esti angajat intr-o depasire. Se uita in oglinda si injura ceva de genu: dute-n mortiii mati cu cacatu tau de masina stai acoloo !" (am calatorit in cabina recent cu un astfel de sofer), iar daca totusi ala saracu reuseste sa-i intre in fata face spume ca ultimu prost de parca nu ar fi stiut ca omu o sa se replieze pe sensul lui de mers strans fiind de cel ce vine pe contrasens. Am vandut recent masina pe care o aveam si am calatorit recent cu un Tir-ist astfel incat m-am ingrozit sa vad "la lucru" Pitesti - Sibiu un "neamu lu manivela" care acasa are cal si pamant de lucrat iar pe sosea se crede cel putin prim-ministru la volanul mastodontului. Daca ai o masina normala pana in 100 CP este nasol rau de circulat cu ea din cauza tembelilor astora - ai nevoie de rezerva de putere in depasiri
    0 0
  • cozappz
    IQ
    Ce tembeli de politicieni avem cand e vorba de banii altora, recte ai nostri. Cand e vorba de banii lor, sunt cei mai smecheri din lume!! Rusine sa ne fie ca toleram asemenea specimene! Dar ce solutii avem la coruptia din Romania? Aici sa va aud, astept replici!
    0 0
  • gropi
    tupeu mai au taranii astia de la putere sa ne ceara bani pt rovinete,..drumurile patriei pline de gropi,santuri,denivelari,....etc,,etc, sa nu mai pomenesc ca si in pretul combustibililor e 50% taxa de drum, accize si alte rahaturi...jos cu ei !!!
    0 0
  • mihalache
    nu va mai lasati prostiti
    ...NU MAI BAGATI MANA IN BUZUNAR PT A PALTI INCA O TAXA INUTILA SI STUPIDA!PAI CE, NOI AVEM DRUMURI CA UNGURI SAU FRANCEZII? STAM CA NISTE PROSTI CU CAPUL PLECAT, IN LOC SA IESIM IN STRADA SI SA LE RUPEM CAPUL CAPUSELOR CE DORM IN PARLAMENTUL TARII! NU V-ATI SATURAT SA-SI BATA JOC UN ARMEAN, LAUTARU SICA ORBAN SI MAI MARELE PORC TOLICEANU???
    0 0
  • bravo
    bine spus! Romani, treziti-va!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru