Sport Pack pentru DB9 Coupe

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 26.04.2006
Aston Martin le pregateste o surpriza fanilor modelului DB9, prin introducerea unui pachet sport care are rolul de a ridica performantele prin imbunatatiri care vizeaza in principal trenul de rulare si aerodinamica.

Cine avea impresia ca unui Aston Martin DB9 Coupe nu-i pot fi imbunatatite performantele, s-a inselat amarnic. Astfel, luna iunie va aduce un Sport Pack pentru modelul britanic.

Acest pachet va stoarce chiar si ultima picatura de performanta din actualul coupe prin utilizarea jantelor cu cinci spite din aluminiu forjat, prin revenirea la suspensiile pe arcuri si prin utilizarea unor amortizoare recalibrate. In plus, noul pachet sport inseamna reducerea inaltimii scaunului celui de la volan cu 6 mm si alte schimbari exterioare care privesc in principal aspectul aerodinamic. Nu in ultimul rand, se pare ca Aston Martin a ajuns atat de departe cu incercarea de a reduce masa totala a lui DB9 incat prezoanele au fost fabricate din titan.

Nu s-a anuntat inca pretul viitoarei versiuni sport a lui DB9 Coupe.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru