Sportiva viitorului: Paulin VR

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 11.07.2007
Prototipul suedez aduce o viziune fantezista corelata cu simplitatea si functionalitatea spiritului scandinav.

Casa suedeza Paulin, fondata de marele designer care a activat in cadrul companiei Ford, Daniel Paulin, a produs ceea ce se poate numi viziunea lor pentru viitorul masinilor sport, prototipul VR.

Prototipul este conceput ca o imagine a designului modelelor sportive din viitor. Liniile sugerate de Paulin sunt aferente practicii care va fi implementata cel mai aproape in anul 2012.

Designul transmite un mesaj care reprezinta functionalitatea si simplitatea specifica ideologiei scandinave. Grafica simpla si tehnica mulajului in sculptura au fost temele esentiale care au intruchipat conceptul Paulin VR.

Designerii scandinavi au vrut sa redea ideea de noutate absoluta si sa exprime acest lucru prin efectul vizual provocat de orice unghi al prototipului. Concluzionand putem spune ca din orice parte ai privi prototipul VR, poti vizualiza viitorul masinii sport.

Comentarii (5)

  • prudentul
    viitorul masinii sport
    OK, este un prototip, un exercitiu de stil. Totusi, atat cat vad eu din foto, scaunele alea par grozav de alunecoase, iar volanul e infipt in burta, care astfel tine loc de airbag. Apoi, acoperisul care pare ca-l ia vantul...

    E clar, m-am ramolit. Imi plac lucrurile clasice, verificate. Refuz noutatile care doar vor sa se evidentieze neaparat, fara a aduce nici un plus de functionalitate, siguranta sau confort.
    0 0
  • Razvan
    Mai stii?
    Poate pana in 2012 cine stie ce mai scot astia in materie de sisteme de sigurantza,hai sa asteptam si sa vedem,ca design nu cred ca va fi ceva foarte special
    0 0
  • AndreiRN
    Abureala
    Niste poze mai clare nu puteau da si ei?
    In rest este abureala artistica.
    Unde bagi familia cand mergi in concediu in asa ceva?
    Astfel de masini sunt sub 1% din numarul masinilor.
    0 0
  • da
    Splendid studiu ! Design excelent !
    0 0
  • Iulian
    3D is king
    Asa stire poate da oricine... tragi un "concept" in 3D si il dai pe site ca viitorul sportivelor... Sa fim seriosi!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru