Sports4 Concept il sapa pe S2000

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 05.04.2006
Constructorul nipon planuieste schimbarea cunoscutului S2000 cu un model poreclit deocamdata cu numele de cod XGA. Intrebarea cea mare este insa alta: va fi Sports4 Concept noul S2000?

Se pare ca Honda a hotarat sa ingroape cariera roadster-ului S2000, inlocuitorul fiind un model cunoscut in structurile interne ale constructorului nipon sub numele XGA. Problema e ca nimeni nu stie exact care este conceptul pe care se va baza noul XGA, toate indiciile ducand la Sports4 Concept (foto), prezentat de Honda la Salonul de la Tokyo, anul trecut.

E adevarat, acesta nu arata deloc ca un roadster in adevaratul sens al cuvantului, fiind mai degraba o provocare pentru inginerii care se ocupa cu dezvoltarea unui coupe-cabrio cu patru usi. Si totusi, se pare ca urmasul lui S2000 va fi acest model, care va beneficia in plus de tractiune integrala permanenta si – foarte posibil – de optiunea unui propulsor hibrid de tehnologie avansata care va impaca avantul “verde” al constructorului nipon.

Ramane de vazut care este numarul de usi al viitorului XGA si care vor fi propulsorul pe care cei de la Honda il va alege dintre cele doua optiuni clasice: V8 sau V10.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru