Spyker cumpara Lotus?

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 15.03.2007
Exista zvonuri care sustin ca olandezii de la Spyker se afla in discutii cu oficialii Lotus pentru o eventuala preluare a companiei.

Dupa ce Spyker a cumparat echipa de Formula 1 MidLand, se pare ca olandezii au ca obiectiv achizitionarea producatorului britanic Lotus.

Victor Muller, CEO Spyker, a negat aceste zvonuri, dar multe voci sustin ca discutiile dintre cele doua companii sunt in desfasurare si un acord initial s-a semnat deja. Un purtator de cuvant de la Spyker a fost cel care a recunoscut ca discutiile cu Lotus sunt in progres, iar Muller a afirmat anterior ca Spyker intentioneaza sa se extinda pe piata si studiaza orice posibilitate de achizitie a unui brand de lux.

Spyker nu este singura companie despre care se zvoneste ca ar vrea sa cumpere Lotus, gigantii de la Volkswagen sau General Motors s-au aratat, la randul lor, interesati de o astfel de achizitie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru