Spyker renunta la C12. Raman C8 si SUV-ul D12

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 03.10.2007
Din cauza dificultatilor financiare, Spyker nu va construi C12, insa va continua planurile pentru C8 si pentru SUV-ul D12.

Se stie deja faptul ca Spyker nu se afla intr-o situatie financiara grozava, compania olandeza fiind chiar la un pas de faliment acum cateva luni. De atunci si pana astazi nu am mai auzit nimic despre creatorii de supercar-uri olandeze iar apele pareau ca s-au linistit. Si totusi, vestile au ramas negative: Spyker va abandona planurile de productie a lui C12 si C12 Zagato, urmand sa isi concentreze activitatea pe celelalte doua modele ale marcii: C8 si viitorul SUV D12.

"C8 va fi mentinut in productie pentru ca necesita cele mai putine resurse din partea noastra si se muleaza perfect pe strategia de vanzari Spyker", a declarat Hans Hugenholtz, noul presedinte al olandezilor.

Acesta continua: "Productia lui D12 a fost amanata pentru sfarsitul anului viitor. Nu stim inca impreuna cu cine vom produce masina. Una dintre variante este reprezentata de germanii de la Karmann, insa nimic nu este inca sigur".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru