Ssangyong Actyon oficial!

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 14.11.2006
Ssangyong a prezentat oficial primele fotografii cu ultimul SUV destinat pietei europene, Actyon. Coreenii incearca sa ofere o gama cat mai larga pe segmentul SUV-urilor.
Coreenii de la Ssangyong investesc vertiginos pe segmentul de piata a sportivelor utilitare. Dupa ce au lansat pe piata europena Kyron, Rexton si Rodius, coreenii au prezentat oficial ultimul SUV din gama propie, Actyon.

Infatisarea lui Actyon exprima calitatile sportive, iar partea frontala se evidentiaza printr-un design elaborat si agresiv. Partea din spate a modelului este in opozitia cu liniile frontale, exprimand un design simplu si clasic. SUV-ul de cinci locuri are o lungime de 4,45 metri si o latime de 1,88 metri. Ssangyong aduce pentru Actyon doua versiuni de motorizare, un turbodiesel de 2.0 litri de 141 CP la un cuplu maxim de 310 Nm si un propulsor de 2.3 litri pe benzina.

Inflatia de SUV-uri Ssangyong pe piata europeana, Actyon fiind al patrulea poate fi interpretata ca inca o incercare a coreenilor de a crea o concurenta modelelor consacrate pe acest segment.

In ceea ce priveste aprecierile pozitive sau negative referitoare la Actyon va lasam pe dumneavoastra sa le estimati, dupa privirea fotografiilor oficiale.

Comentarii (1)

  • Actyon
    Pare un SUV frumos... ramane de vazut cum se vinde.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru