STI pe toata gama Subaru

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 08.11.2006
Sigla celei mai performante divizii ale constructorului nipon va aparea pe mai multe modele ale gamei. Pana acum, aceasta a fost rezervata exclusiv modelului Impreza.

Tomohiro Ishitobi, vicepresedintele Subaru, a anuntat intr-un interviu acordat publicatiei britanice AutoWeek faptul ca “piata este pregatita” pentru versiuni STI ale mai multor modele din gama producatorului nipon. Pana acum, aceasta versiune era rezervata exclusiv modelului Impreza.

Pentru cei care nu stiu acest amanunt, STI este un acronim care deriva din denumirea diviziei supersportive a constructorului nipon, Subaru Tecnica International . Directorii Subaru nu au nominalizat pana acum urmatorul model care va face cunostinta cu sigla STI, insa pe piata nipona aftermarket este deja disponibil un kit de performanta pentru Legacy, denumit chiar STI.

In principiu, versiunea in cauza aduce in plus fata de Impreza WRX mai multa putere, diferentiale imbunatatite, sistem de frane Brembo si un kit aerodinamic mai eficace. Este de asteptat ca aceste imbunatatiri sa apara si pe viitoarele modele care isi vor alatura numele siglei STI.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru