STUDIU: Femeile îşi spală maşina mai rar decât bărbaţii

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 23.07.2010
Un studiu desfăşurat în Marea Britanie a stabilit că femeile îşi spală maşina mai rar decât bărbaţii. Aceeaşi cercetare a arătat că 50% dintre cei intervievaţi îşi spală maşina o dată la şase luni.

Uneori e nevoie de o amplă campanie de intervievare a şoferilor pentru a afla o serie de lucruri general valabile. Un studiu publicat recent în Marea Britanie dezvăluie o trăsătură de care s-ar putea face vinovaţi mult mai mulţi şoferi europeni.

Femeile îşi spală maşina mult mai rar decât bărbaţii. Mai mult decât atât, studiul desfăşurat dincolo de Canalul Mânecii arată că dintre cei intervievaţi 50% îşi spală maşina, fie personal, fie la spălătorie, numai o singură dată la şase luni. Dintre aceştia, 44% sunt bărbaţi.

Totuşi, cea mai şocantă concluzie la care ajunge studiul este că, dintre toţi cei intervievaţi, există un procent de 4% care nu îşi spală deloc maşina.

via | autoblog

Comentarii (8)

  • studiu
    femeile calca mai apasat pe ambreaj decat barbati
    un grup de cercetatorii britanici a descoperit ca femeile obsniesc sa apese pedala de ambreaj pana la capatul cursei barbatii apasando pana la dist de 3 mm
    7 1
  • Dorinel
    :)
    JEGOASE !!!
    8 1
  • alt studiu
    un grup de cercetatori britanici a descoperit ca femeile folosesc 4 degete la deschiderea portierei unei masini iar barbatii am nevoie doar de 3 degete pentr acelasi lucru
    8 0
  • in anglia ploua.. mult ... deci ... de ce sa mai spele masina ? :P .. nu de alta dar jegul protejaza vopseaua :))
    3 1
  • tot un studiu
    un grup de cercetatori britanici a facut descoperirea socanta ca femeile se scobesc in nas la semafor cu doua degete, in timp ce barbatii se descurca cu unul singur, ei avand mai multa experienta....
    8 0
  • Marius 2
    Diferenta mare....
    Eu am circulat in RO de ff multe ori din spalatorie pana acasa (cca. 7-8 km) si cand am ajuns masina era mai murdara ca inainte, asta se intampla pe majoritatea drumurilor din RO.
    Am mers pe asfalt ud cca 250 km in Olanda si apoi in nordul Germaniei si masina era tot curata (cel putin nu se vedea din avion...) ce mai asta e.
    Normal ca in strainatate speli masina odata la cateva luni !!!!
    7 1
  • spala ei ce spala si....obosesc asa ca merg si beau o bere
    IRELEVANT -sa nu uitam ca in UK ploua mult, mult de tot.

    PS:Faceti acelasi studiu in Africa intr-o zona desertica fara precipitatii, sa vedeti cat de harnici si civilizati vi se vor parea, chiar daca nu prea au masini mancare si nici macar APA.

    PS2:asta e completare la articolul cu ''o spalare 8500 euro;; ;)
    3 0
  • titlu
    Corect se spune "o data" in contextul dat.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru