Surpriza Chevrolet! Iata noul Aveo!

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 13.08.2007
Chevrolet a dezvaluit noul Aveo, versiunea hatchback care va inlocui Kalos.

Chevrolet a publicat primele doua fotografii cu noul model Aveo. Noul model va fi prezentat oficial la salonul Auto de la Frankfurt. Noul Aveo, in versiunea hatchback, va inlocui modelul Kalos, existent de pe piata din 2002.

Din fotografii observam un design deosebit al partii frontale. Spunem deosebit, deoarce grila frontala prezinta dimensiuni semnificative, pentru un model din clasa lui, iar sigla Chevrolet prezinta, la randul ei, o marime destul de mare.

Despre interior nu avem informatii, detaliile vor fi disponile luna viitoare la Frankfurt. Gama de motorizari anuntat prevede un propulsor de 1.2 litri si 84 CP si unul de 1.4 litri si 98 CP. Inca nu se stie daca vor fi motorizari disponibile si in versiune diesel. Noul model va fi lansat in showroom-uri in luna martie a anului viitor.

Comentarii (53)

  • ovidiu
    nu va lasati pacaliti
    vrajeala asta nu e noul aveo e doar un kalos(caria iar trebui o generatie complet noua)cu alta fata cine crede ca asta e un model complet nou isi ia teapa
    0 0
  • Seamana cu Suzuki SX4 sua Fiat Sedici.
    0 0
  • emilio
    tot 1 stea jumate o sa aiba si asta?
    bai fratilor, daca si asta o sa aiba tot o stea jumate, la NCAP, ca vechiul aveo, ne-am procopsit...
    masini de mamaliga...
    0 0
  • circotasul auto
    struguri sunt acrii
    Ovidiu si Emilio - lucrati la Hyundai sau la Skoda.

    Tu stii cum sunt masinile de mamaliga ca doar ai una

    Va ofticati ca arata bine.

    Strugurii sunt acri...
    0 0
  • vladone
    LOOOL
    carcotasule auto, ma faci sa mor de ras. Aveo e o mizerie, nu e o masina, orice skoda sau hyundai e la 100 de ani lumina in fata. si te mai si oftici ca un prostovan. Cu siguranta strugurii sunt acrii in cazul unui Aveo, asa putem sa zicem si in cazul loganului LOOOOOOOOL in cazul unui ferrari cum or fi strugurii daca sunt deja acrii la aveo LOOOOOOL doamne mare ti-e gradina....
    0 0
  • Habar n-aveti cu ce se mananca kalos/aveo dar stiti sa vorbiti. Bine ca e mai bun loganul vostru...cu motorizarile de "top". Aveo asta, la 1.2 o sa scoata 84 de caluti!! WOW!! voi la 1.6 aveti 90 (aka 86...dar deh suna mai bine 90)
    0 0
  • vladone
    LOOOL iar
    ba pardon la 1.6 avem 115 dar nu mai conteaza. Kalos e cea mai tare masina din lume, nu de alta da scoate 84cp sin 1.2 WOW e clar cea mai tare, ce skoda, ce hyundai, ce suzuki, ce vw, ce finisaje sau rating stele la crash test... aveo tata, cred ca imi vand masina sa-mi iau unu.
    0 0
  • aveo
    unii care scriu pe aici n-au nici macar permis ce sa mai spunem de masini, dar se dau mari cunoscatori in ale masinilor si isi dau si ei cu parerea si cred ca toate masinile sunt proaste ca de fapt ei viseaza la cai verzi pe pereti la nu stiu ce ferrari ca poate intr-o zi cu soare le ia mami si tati dupa ce castiga la loto, fiecare isi cumpara masina dupa buzunarul lui si o cumpara sa aiba grija de ea si sa mearga normal ca orice omu nu sa intre in pom sa vada daca e rezistenta si nici sa faca curse ca toti fraierii care au si ei un golf amarat si sufera de viteza si de curse
    0 0
  • vladone
    ferrari
    eh hai cezare ca nici pe tine nu te-ar deranja un ferrari. cat despre cei care nu au carnet sau il au de 2 luni si isi dau cu parerea, ce sa-i faci e un loc deschis tuturor, asta nu inseamna ca trebuie sa-i si ascultam :p
    0 0
  • mda, iar va certati aiurea. Sa vorbim despre masina: se vede din prima ca e doar facelift.Body-ul e acelasi desenat de giugiaro pt daewoo.
    Si da, chevroleturile incep sa semene cu suzuki :)(vezi si noul chevrolet epica cu aceeasi fata)
    0 0
  • andr3i
    lipsa de idei
    Se vede lipsa de idei pentru elementele de design. Exagerarea grilei fata mi s-ar parea justificata pentru o masina sport care are nevoie de racire. Si daca otalizati suprafata din fata acoperita de grile se vede clar ca ocupa o parte foarte mare.
    0 0
  • vladone
    racire
    pai are nevoie de racirea aia, doar scoate 85cp dintr-un motor de 1.2, ati uitat? :p
    0 0
  • Lucian
    ai dreq struguri acri...
    Bre- aia cu 115 magari la frigider- de unde ii scoateti?! Ca 1,6 16v are 105.
    Mie imi place modelul (am Aveo hatch in varianta full- culoare rosie) si cei 94 de cai mi se par ok. Daca celalalt model vine cu 98, nu pot decat sa-mi dau cu tesla-n oo ca n-am mai asteptat sa iau direct modelul cu face-lift. Sunt fan GM, deci lansarea ma bucura. Grila e oarecum imprumutata de la Audi, farurile de la epica sau citroen. Asteptam cu interes sa vedem ce ofera interiorul masinii. Oricum, daca ar fi scos un diesel- rupeu gura targului si carcotasii care n-ajung la struguri nu mai spuneau ca-s acri... Fratilor- pt benzina s-a inventat GPL-ul.
    Personal cred ca ar fi aratat mai bine masinuta in rosu (ca a mea :D), argintiul asta nu prea o prinde.
    0 0
  • frumos...pt totzi carcotashii...aveo e masina p langa logan...makr ii sar airbag-urile in caz de accident...ceea ce nu se intampla la logan...si cand o sa aibe logan dotarile unui aveo...si fiabilitatea...sper sa apuc ziua aia...logan e o masina buna...pt proshti...DACIA=Daca Ai Cap Ia-tzi Alta ;)
    0 0
  • Conteaza??
    cacat pe batz - un fel de acadea
    ce noutate tata ? aceiasi masina ( kalos) de cacat cu bara capota si faruri schimbate- jafex !
    0 0
  • Aveo?
    e Qaveo !
    0 0
  • a
    cine are un aveo cu 4 usi ca asi vrea sami cumpar unul si nu stiu ce sa aleg un aveo sau un logan
    0 0
  • nicu
    ce parere aveti diun aveo cu 4 usi vreau sami iau unul si nu stiu ce sa aleg intre aveo si logan
    0 0
  • Nu Aveo
    Zi
    hahah Aveo,daca si asta e masina..in afara de defectele amintite mai are si motor de kkt (probleme cu supapele care tb schimbate (are un pr. Aveo) ptr k tre sa ii pui benzen de 91. HAHAHAHAHAHAHA JALNIC , si cand ma gandesc k La Oltcit Scrie de 98 . STUPID !da..normal Motoare fffff buuuuuneeeeee si "economice" si Fiabile :))eu 3 si scumpa k dreq ptr niste BUTOANE a.k.a. "dotari" ! hai ciau !
    0 0
  • aveo
    nu vreau sa fiu rau...sau dur ...dar vreau sa va spun ca aveo are unele probleme pe care ar trebui sa le stiti daca vreti sa va achizitionati asa ceva.
    am un aveo de 1 an si are probleme la supape ...ei spun ca e de la benzina dar e fff neplacut sa meri cu masina la ei si sa-ti spuna ca nu au ce face....pur si simplu se opreste masina...e o problema a lor, si se pare ca nu stiu sa o remedieze...este inacceptabil asa ceva.
    daca mai e cineva care are probleme de acest gen, si doreste sa faca ceva in acest scop, sa facem o plangere sa ma anunte pe mail: iustin_79@yahoo.com
    2 0
  • greekspirit
    Aveo
    Domnilor,

    Nu va place aveo nu-l cumparati.Daca as fi sa aleg intre Aveo si Logan, as alege fara regrete AVEO.
    Cei care au logan, si vb despre AVEO in necunostinta de cauza, au complexul "DACIA".Adica nu-si permit altceva dar incearca sa demonstreze ca dacia este cea mai buna.Nu stiu daca ati observat in trafic, dar soferii de Dacia sant cei mai periculosi, din cauza acestui complex.
    Pentru posesorii de DACIA.
    Va rog mergeti si faceti un TEST-DRIVE, si mai vorbim.
    1 0
  • vreau sa cumpar aveo
    salut
    vreau sa cumpar un aveo dar oscilez intre aveo si hyundai accent, ambele sunt masini coreene pana la urma
    ce ma sfatuiti?
    0 1
  • aveo vs hyundai
    hyundai cred ca este o masina mai buna decat aveo dar luand in considerare pretul si dotarile aveo iese mai bine la raportul calitate - pret, ce ziceti
    0 0
  • daniel
    probleme supape aveo
    problemele de la supape provin de la combustibilul foarte prost de la noi din tara si de la faptul ca soferii din Romania merg subturat.Fratilor,motoarele pe benzina sunt motoare de turatie asa ca nu ezitati sa skimbati vitezele ceva mai sus!..si nu veti avea probleme..cat despre comparatia cu hyundai sa fim seriosi..la 10967 cat este aveo full (computer de bord,proiectoare,vopsea metalizata,climatronic,mp3 si alte dotari)nu cred ca este oferta mai buna pe piata! Apropo..s`a deskis un nou showroom in Bucuresti pe strada Odai 511-513 numele sau fiind EXPOCAR! :P Inca au aveo pe stoc
    0 0
  • aveo
    Buna all
    am aveo de 1 an. de 1.6
    sunt f multumit. in nici un caz nu se compara cu loganul. am deja peste 10.000 de km facuti si sunt f multumit. oricum, cine doreste sa isi ia o masina ar fi bine sa faca un drive test cu un aveo inainte de a se incalta cu un tractor de logan.
    0 0
  • Corbu'
    Da, test drive la Aveo Sedan? Pai nici nu trebuie testdrive, iti ajunge doar sa te urci la volan. M-am dat cu un Aveo al unei rude; in primul rand NU AI LOC pentru picioare si in special genunchi....e cam acelasi loc ca la Spark. Nu sunt inalt, am doar 1.78m , dar FOARTE incomoda marimea consolei centrale. Nu mai zic ca nu imi place deloc cum sta pe curbe, balangane un pic in gen Cielo. Nu e masina rea, dar intre Logan si Aveo mai bine un Logan; cel putin spatiu si cum sta pe drum. Estetic Aveo e cu mult peste dulapul pe 4 roti numit Logan ... daca asta e criteriul de alegere. Dar mai e si factorul sigruanta de 1 stea si jumatate.
    0 0
  • stefana
    :)
    AAAA tot lacceti ramane ...varianta sport fuge de rupe si in plus e foarte confortabila....putin rigida dar merge :) chiar e super masina:)
    0 0
  • opel astra rullz
    idiotilor :)))) astra 2.0 16v '92 ... 150bhp. v`am spart ! :)))
    0 0
  • AVEO
    am aveo de un an si am 31.000 km si n u am avut probleme cu el,doar dupa a doua revizie din cauza lor nu imi mai mergea calculatorul,dar dupa 10 minute de stat fara - la baterie si-a revenit. cei care intre aveo si logan aleg logan sunt prea nationalisti. nu se compara una cu alta nici la dotari nici la performante. intre aveo 1.2 si logan 1.4 mai bine AVEO. SI CINE ZICEA CA MERGE CU BENZINA DE 91 EI BINE NU E ASA MERGE CU 95 SI EU AM BAGAT NUMAI DE LA OMV SI NU AM AVUT NICI UN FEL DE PROBLEME. CINE VREA INFORMATII BV11DMM@YAHOO.COM
    0 0
  • lacetti 2.Dsi 1,6 16v
    Apropo de Logan, e tare,dar incercati sa faceti cu el ce am fcut eu cu un kalos in 5 usi, mot. 1.4, 110Km/h in cuba de 80 de grade si vedeti ce se intampla.
    Si tu ala cu astra 2,0 16v, 150hp, ce zici de o liniuta cu un lacetti 2.0D,16v,cu chip de 140hp aaa, mult praf o sa inghiti!
    In ce priveste motoarele, de la chevrolet, au consum putin cam maricel fata de renault sau hyundai, dar ganditiva ca au 16v,cu supapele nu ii dau dreptate lui daniel si aveti grija nu puneti aditiv in benzina deja aditivata.
    eu am scapade de problema cu supapele pe autostrada+ benyina buna(99+) si fugit pana la cernavoda si retur ca nebunul(cu un lacetti 1,6, 16V)
    0 0
  • lacetti 2.Dsi 1,6 16v
    Apropo de Logan, e tare,dar incercati sa faceti cu el ce am fcut eu cu un kalos in 5 usi, mot. 1.4, 110Km/h in cuba de 80 de grade si vedeti ce se intampla.
    Si tu ala cu astra 2,0 16v, 150hp, ce zici de o liniuta cu un lacetti 2.0D,16v,cu chip de 140hp aaa, mult praf o sa inghiti!
    In ce priveste motoarele, de la chevrolet, au consum putin cam maricel fata de renault sau hyundai, dar ganditiva ca au 16v,cu supapele nu ii dau dreptate lui daniel si aveti grija nu puneti aditiv in benzina deja aditivata.
    eu am scapade de problema cu supapele pe autostrada+ benyina buna(99+) si fugit pana la cernavoda si retur ca nebunul(cu un lacetti 1,6, 16V)
    0 0
  • lacetti
    Rectific ii dau dreptate lui daniel
    0 0
  • relanti Kalos
    La relantiv motorul are un zgomot ciudat cam pana la 1500 rotatii, tremura, asta dupa ce am pus benzina de la lukoil sau petrom ,aflate la marginea orasului,cum se manifesta problemele cu supapele la motor?
    0 0
  • pone 80
    vreau sa-mi cumpar si eu un aveo de 1.2
    sal all,,,,,ce ma sfatuiti,,,as vrea sa-mi iau un aveo1.2 costa 8930,,,eu nu prea ma pricep la masini,,cu toate ca am o dacie berlina din '95,,,,,,astept raspuns urgent...
    marius lupu(pone802003@yahoo.com)
    0 0
  • mircea
    kalos / aveo / alte masini
    skoda si hyundai sunt marci foarte bune. jos palaria in fata lor. eu am chevrolet kalos de 4 ani. NU AM AVUT NICI O PROBLEMA CU EL !! NICI UNA !! garantie am avut 3 ani de zile la el. am mers cu el de l-am rupt, am dat in el destul de tare. nu are nimic. si aspectul exterior si cel interior este foarte bun. motorul? ma jur ca e perfect. si e un kalos. ideea e ca de la distanta pe orice logan. loganul e un jaf, o dacie mai reusita. am prieteni cu logan si toti il injura. costa mult si nu isi face banii. sa ma contrazica care cum o vrea, LOGANUL este DE 2 PARALE. punct. o masina care arata cum arata acum noul aveo, si care costa 10 mii euro, este o masina perfecta ptr bucuresti si romania. garantia de 4 ani si piesele mai ieftine ca la logan arunca aveo muuuuuuuult in fata. si lasati-ma cu skoda ca aia e o masina deosebita da e in alta varianta de pret. deci nu mai comparati.
    0 0
  • aveo 1,2 sedan
    ce ma sfatuiti sa aleg ca mai mult de 8900 sa dau un avans si sa fac niste rate ca sunt bugetar nu am alta varianta ;la logan nici nu ma gandesc ' daca are careva aveo 1,2 sedan sa-mi dea si mie niste sfaturi legate de consum si de mers pe serpentine cu familia in cazul meu 5 persoane. Multumesc si astept raspuns!
    0 0
  • aveo 1.2 sedan
    prietene,,,ce sa-ti zic,,,nu-ti lua aveo,,,sau daca iti iei ia unul cu motor mai mare,,,,,ca ala de 1.2 te rogi de el,,,sau mai bine i-ati alta masina,,,mai strange niste bani,,,si i-ati alta marca,,,un opel ceva,,,,eu am aveo berlina ,,,motor de 1,2,,,,de 4 luni,,,si pana acum am fost de 2 ori la service cu ea,,,,,si ultima data mi-au zis ca masina e buna,,,,,ca au pus testarul pe ea ,,,si ca ea nu are nimic,,,,dar iti zic ca merge varza,,,,se opreste motorul in mers,,,,simt ca nu trage,,,,ce mai,,,,sunt dezamagit,,,,ba chiar foarte dezamagit......si la consum,,,nu te lua,,,,ca, consuma enorm,,,ea fiind o masina mare,,,cu motor mic,,,,,,e varza
    0 0
  • robert333
    aici minti
    D-l Pone aici mintiti de toata rusinea........ba chiar cred ca nici nu aveti aveo...Eu am aveo 4dr 1.2 si am facut peste 6500 de km cu el shi sunt fff multumit......neavand probleme pana aqm ---absolut niciuna...........daca nici macar nu ati condus vreo masina de tip chevrolet va rog nu va mai spuneti parerea fara sa nu stiti nimic...
    0 0
  • D_l robert nu mint
    am si o problema,,,am mai postat mai sus,ca daca o turezi consuma mai multam un chevrolet aveo, motor de 1.2 72 cp de 4 luni adik,are 3100 in bord pana acum(nu am mers cine stie ce cu ea,,,doar cand am avut nevoie),,,am o mare problema mai exact,,,,in mers,,daca o turez,,,,,schimb vitezele pe la 3000 si ceva,,,dac vreau sa incetinesc,,,sau pun frana ,,,mi se opreste motorul in mers,,,,,e normal?? nu cred,,,,pur si simplu mi se opreste motorul,,si tre sa ii dau cheie in mers,,ca sa pot merge mai departe,,,,,am fost la cei de la service(radacini motors,,de pe timisoara),au pus testarul si mi-au zis ca nu are nimic,,ca masina e buna,,,pana la urma l-am convins pe un "meserias"(meseriasul lui peste) sa se suie la volan sa vada cum face,,dupa vreo cateva ture a inceput masina sa faca cum facea la mine,,adik se opreste motorul in mers(adik turometru de la 900-1000 se duce spre 0 si se aprind toate becurile pe bord),,,,,,,,,si mi-a zis ca doar daca schimb benzina si sa o turez mai tare,,,ca nu are ce sa-i faca,,,,drept urmare m-am conformat,,,,si vreau sa zic,,,ca o turez mai mult,,,,,masina din cand in cand tot se mai opreste,,,,i-am schimbat benzina(inainte bagam de la omv de 95 ,,,acum alimentez de la rompetrol ,efix)spuneti-mi si mie daca ati avut problema la fel,,,,,,,ce i-ati facut,,,sau ce sa-i fac,,,ca aia de la servici,,,,,se cred dumnezeu,,,si eu tot cu masina asa merg,,,pana cand o sa intru in unul odata si odata(ptr ca, cand se opreste motorul nu mai functioneaza servo frana,,,mi se blogheaza volanul,,,si daca nu ii dau cheie imediat,,risc sa intru in careva)apropo i-am facut consumul,,,,si mi-a consumat 13 si ceva l/100 numai in bucuresti, in conditiile in care nu am prins niciodata aglomeratia de la razoare,,,si acest consum i l-am facut de 2 ori si la fel mi-a consumat,,,,,,,,,,,,,vi se pare normal,,,la o masina cu motor de 1.2,,,care are doar 3100 in bord?????????
    0 0
  • ptr D-L ROBERT
    man,,,,mai bine citeste mai sus,,,nu aici imediat,,mult mai sus,,cand intrebam si eu ptr ca nu stiam ,,de aveo,,ceream si eu pareri,,acum dupa 4 luni,,,,,,stiu ce parere am ,,,,si o sustin in continuare,,,,ca am facut cea mai mare greseala,,,pacat de design,,,,,in rest........
    0 0
  • wictor
    pentru toata lumea
    ATENTIE....ce naiba spuneti toti acolo sunteti nebunii toti.. fiecare masina cu personalitatea ei nu trebuie sa va laudati masinile pe care le aveti ,toate masinile din lumea asta cite ceva kiar si oltcitul s-au dacia berlina trabant s-au mercedes ? ce conteaza este sa ai banu s-al cumperi si sa-ti permiti s-al intreti.aveo kiar are unele probleme la fel ca logan si tineti minte asta se intimpla in general la masini cu pret redus s-au m-ai bine spus cele m-ai scazute la pret intr-un cuvint ce vreti de la panaramele europei aveo si logan doua masini pentru amariti ca mine s-au ca tine ce sa ceri de la ele nimic m-ai mult sint catalogata vezi doamne masini de familie da din cauza ca nu pot m-ai nimoc .. adica artifici putin sportiva compatati macar cu un BMV ursulet din 1990 si o sa vedeti ce inseamna masina nu aveo s-au ; logan...
    0 0
  • razvan
    motorul se opreste?
    Eu cand am facut scoala, acum 2 ani si ceva, eram pe o Solenza si stiu ca avea cam aceeasi problema: cand apasam pe frana usor, se oprea motorul. Instructorul mi-a spus ca e o problema de la servofrana ca are nu stiu ce garnitura proasta si ii trage tot aerul motorului. Ce-i drept, si la dacia mea 1310 cand apasam pe frana turatia varia destul de tare. Cand i-am schimbat pompa de servo, a mers de n-avea probleme.
    0 0
  • marian
    aveo s au logan ?
    pentru cei care nu au condus un aveo,e totusi o diferenta intre aveo si logan,eu le am condus pe amandoua si ce poate aveo nu poate loganul.eu am achizitionat unul de 1,4si sunt foarte multumit.si ca,viteza,stabilitate in curbe confort.am 10000 cu el nici o problema,asa ca cei nu stiu ii rog sa se abtina,nu sa faca comparatii cu alte masini,si eu mai detin un tuareg dar fiecare cu clasa ei
    0 0
  • chevrolet
    am un aveo 1,4 din 2006 cu 30000km si pana la 20000 nu am avut nici o problema dar din iarna am avut probleme cu el,trepideaza,se opreste la ralanti.de la service mi s-a spus sa schimb benzina ca e de calitate proasta dar eu alimentez cu top99+ sau cu cea mai buna benzina de la alte pompe,si ca s-a depus calamina pe supape si trebuie schimbate.ce trebuie sa fac?
    1 0
  • aveo 4 dr
    aveo in 4 usi este o masina f.buna si ieftina daca ne uitam la ce dotari are .indiferent ce motor are 1.2 sau 1.4 este super .nu puteti face comparatie cu skoda ,ferrari sau W pentru ca fac parte din aceeasi clasa .daca aveti si va permiteti sa platiti o viata o masina nu aveti decat.eu nu sunt nici vitezomana si nici nu cer ceva exceptional de la o masina .eu am aveo in 4 usi de 1 an si sunt foarte multumita .am avut posibilitatea sa-mi iau si logan ,dar n-am vrut.asa ca fiecare isi cunoaste bugetul si mai este si dupa sufletul omului .
    0 0
  • m - 1.5dci
    proprie exprerienta
    Dragilor, e grozav AVEO
    probabil ca e plasticos si instabil dar la drive testul meu a rezistat destul de bine intr'o curba de 70' la 100 iar pe drumurile noastre anoste rar bati 120 -130 damai sa iei si curbe la viteze exorbitante.
    Sant posesorul unui LOGAN 1.5 dci din 11 2005, ca sa va elucidez dramele :
    COMFORT:
    avand in vedere ca nu am AC e ok din august pana in iunie. Antifonarea e cam slaba la viteze de peste 90 se cam aude rulajul, pe autostrada e suportabil pana la 130.(remediabil cu o ionsonorizare) aici AVEO e net superior.
    mici greierasi, despre care nu spun nimic posesorii de aveo, or fi asa de bine inchegate ??

    Viteza max. Logan 1.5 dci : 168 km/h...

    CONSUM: 4 - 4.5 l/100 km in afara ; 5-6 l/100 km in oras.

    FIABILITATE: E X C E L E N T A 65000 km am schimbat doar uleiul (Mobil1) placutele de frana (BOSCH) si filtrele (tot BOSCH).

    EXTRA: masina a fost echipata cu un sitem de sunet sony xplod 2*45W (fata) + 2*90W(spate) + 100W (tub) si o insonorizare (mocheta + in panourile usilor spuma) si alte detalii de aspect exterior.

    Acum ma orientam pentru a achizitiona o alta masina NOUA.

    Bugetul find de 10.000 e,dupa multe plimbari pe la reprzentante : hyundai, renault, skoda, suzuki, chevrolet, ford ,toyota, dacia si tot atatea drive teste am ajuns in finala cu suzuki swift, pe care l'am tradat in favoarea unu sedan: AVEO

    LOGAN am luat nou in 2005 si sant foarte multumit de el dar nu l-as lua in 2008..
    0 0
  • tarhan
    am aveo
    fratilor! am aveo(varianta full-platinum) de un an.am facut 30000 km! am testat multe masini din categoria ei, inclusiv logan in toate variantele de motorizare. puteti sa ziceti ce vreti, dar, in afara de consumul cam maricel in oras(bucuresti), aveo e o masina ff buna si la dotari isi merita banii. eu merg ff mult in oras, si deasemenea drumuri afara. pe autostrada i-am dat 190 maxim sa vad ce poate...n-a tushit! poate ca la curbe mai periculoase trebuie redus mai mult viteza, in rest e ok! inainte sa o cumpar am avut de ales intre: hyundai accent, opel astra clasic, skoda fabia! la pretul promotional de 10880euro, nici macar nu mi-a fost greu sa aleg varianta cea mai convenabila: clar aveo a fost in top! asa ca nu stati sa va mai ginditi, doar intrati putin in ea si faceti un drive-test!
    1 0
  • johny87
    aveo
    wa pone dak nu stii nu te mai baga frate eu am un aveo motor 1.2 de jumatate de an si am 11.000km si i-am rupt tromba in el si nu am fost odata cu el in service cat sa iti spun ca ti se opreste motorul k nu stii sa-l intepi asa k veziti de treaba ta...trebuia sa iti iei logan cine nu te-a lasat:))=))
    0 0
  • ionutz
    aveo
    eu am un aveo sedan din februarie..am vreo 14500.ce pot sa zic k e 1.2 un pic mai lenes dar dak ii dai vreo 3.500 e ok,fiabila ...ce sa zic nu mi-a murit motorul niciodata d knd o am..benzina :99 cu 95..e ok...d logan..rugineste d tanar..si trancanef tare dupa 10 mii..is multumit d ea..consumul e undeva d 7%mixt facut d mai multe ori..nuj cum sa zic dar aveo d 1.2..cam lasa loganul d 1.4 in urma..testat..siau siau
    0 0
  • Petran C.
    Aveo
    Salutare! Am 2 chevy , un kalos 2004 1,4 de nou si un aveo sedan 2007 de 1,2.Prima are 192000 Km a doua are 68000. Nici una nici o problema, si pot sa zic ca am tras de ele. Aaaaa sa nu uit: am renuntat din start la garantie. Nu m-a interesat. Si nu am regretat. Numai consumabile am schimbat la ele+ farul dreapta si aripa la cel vechi datorita unui accident. Inainte de aveo sedan am avut un logan 1,6 MPi de care nu am stiut cum sa mai scap, scartaia dupa doar 12000 km. Deci zic eu ca e o masina reusita aveo si kalos, insa kalos e ceva mai inchegata, mai bine facuta. Am avut si kalos si logan in paralel. La 192 000 km kalosul nu troncane nu scartaie. Inca ceva, nu sunt un copilandru fara permis de conducere cum sunt cativa pe aici ( de fapt unul si acelasi) ci un mecanic auto de 57 ani cu 3 categorii de profesionist.
    Toate bune.
    0 0
  • Cosmin
    aveo
    Salutare,am un Aveo Sedan de 4 luni.Motorul este de 1.2.Am facut si un drum pana la mare in august.Deci de la mine din Lugoj ar fi cam 800 km dus.Intors la fel.Nu am avut probleme iar pe autostrada am ajuns la 150 km/h.Este adevarat ca este putin mai lenes motorul lucru care se poate simti in depasiri mai ales si la urcari in serpentine(se intinde putin mai mult),cel putin eu asa am simtit.La 150 km/h nu se aude mai nimic,este destul de silentioasa..Sunt foarte multumit de ea.Pentru cel de mai sus care spunea ca i se opreste motorul.....ori tu nu o calci putin...ori ai probleme din fabrica.iar chestia asta se poate remedia daca o ai in garantie,iar daca service-ul acela unde ai fost a zis ca e buna,inseamna ca problema e la tine.La urcari sau la depasiri...calca putin mai tare acceleratia.Eu unu am urcat pante destul de abrupte in treapta 2 sau 3 si a trebuit sa o calc putin...dar a tras pana in 40-50 km/h.Iar ca si consum,totul depinde de stilul de condus.Mie mi s-a parut ca in treapta 5 la 90 km/h ar fii consumul cel mai redus(extraurban) cu schimbari intre 2000-3000 turatii.Urban sincer nu tin cont,sunt multe semafoare si curbe si etc.Legat de Logan....am avut de ales intre Logan si Aveo.Am ales Aveo.Din punct de vedere al sigurantei...haideti sa fim seriosi....poti sa mori si mergand pe jos cazandu-ti o caramida in cap,ca de altfel poti muri in orice masina.Totul depinde de noroc.Pentru cei care vor sa isi cumpere Aveo....merita banii,indiferent de motorizare.

    Salutare la toti.
    0 0
  • POZITIV
    TG_(TACATI GURA)
    DAKA TOTI AM AVEA UN VIA S SI ACELA AR FI SA AVEM IN GARAJUL PROPRIU UN *LOGAN* ATUNCI AM AVEA SERVISURILE CELE MAI PLINE DIN EUROPA...PLUS CA LA STABILITATE SI LA ASPECT E JUMA TE TEREN SI JUMATE MASINA DE TARA.(TRACTOR).LUATI LOGANU SI DUPA 2 ANI IL VETI DA SIGUR LA LATU ....DE POMANA.
    PS.POSESOR CHEVI.LACCETI.HAI BAFTA !
    0 0
  • iulian.s
    supape aveo la 27000
    SALUTARE.AM UN AVEO 1.2 DIN 2007 AM FACUT 27000KM SI............TACANE MOTORUL AM FOST LA SERVICE IN PLOIESTI PT CA MASINA ESTE IN GARANTIE AM ASTEPTAT 3 ORE SA SE RACEASCA MOTORUL .SI DUPA SURPRIZA :SA FACU! VENITI SA ASCULTATI.DA ERA FACUT AU REDUS ACEL SUNET LA JUMATATE DUPA MAI MULTE DEZBATERI SAU DECIS : SCHIMBAM 2 BUC :SUPAPELE DE ADMISIE SI DE EVACUARE DAR,MAI ASTEPTATI 7 ZILE CA NU SUNT PE STOC{LA REPREZENTANTA} DECI.......................
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru