SUV-urile chinezesti vin in Romania

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 11.04.2007
Rochin Motors va extinde la nivel national reteaua de dealeri care comercializeaza SUV-ul chinezesc Hover.

Grupul Alexandrion prin divizia Rochin Motors, importator al marcii chineze Great Wall, intentioneaza sa-si extinda reteaua de dealeri la nivel national pentru a livra in intreaga tara SUV-urile chinezesti.

"Avem acum 16 dealeri parteneri in tara, iar pana la sfarsitul anului vrem sa acoperim toate judetele. Cred ca proiectul poate fi finalizat dat fiind ca din luna august, cand a fost semnat acordul cu Great Wall si pana acum am reusit sa gasim 16 dealeri", a declarat pentru ZF Eliza Magura, director de vanzari al Rochin Motors.

In Romania a fost adus pana in prezent SUV-ul Hover cu motorizare pe benzina, iar acum Rochin Motors intentioneaza sa importe varianta diesel a aceluiasi model, precum si a pick-up-ului si a unei game de autoturisme formata din trei modele low-cost.

Comentarii (2)

  • va spun din proprie experientza....pt k am shi eu aceasta mashina....k este una dintre cele mai bune shi cele mai usor de intretzinut...asa k cumparatzi-o q incredere....;)
    0 0
  • despre gwm hover
    Posesor din 2007.

    Pana acum 138.000 km fara probleme majore (2 manere usi rupte, motoras stergator spate becuri arse).

    Deocamdata nu o dau.
    Masina 4x4 cu reductor la asa pret si la asa cost de intretinere nu exista la noi.

    Am purtat-o prin apa, uscat, asfalt, praf, noroi, apa de mare, etc si pana aici am fost multumit.

    recomand
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru