Tariceanu a cerut urgentarea lucrarilor la DN 1

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 24.05.2007
Calin Popescu Tariceanu si Ludovic Orban au facut o inspectie la santierul de pe DN 1.

Premierul Calin Popescu Tariceanu a cerut reducerea termenelor de finalizare a proiectului de reabilitare a Drumului National 1, la iesirea din Bucuresti, explicand ca traficul de pe acest sector de drum este intens, iar lucrarile ingreuneaza circulatia autovehiculelor.

Premierul Tariceanu si ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, au inspectat lucrarile de reabilitare a Drumului Naţional 1 derulate de firma portugheza Lena, dupa ce in prealabil au avut o discutie, la Guvern, cu reprezentantii firmei privind stadiul proiectului.

Tariceanu a discutat cu muncitorii si a cerut sefului santierului de contructii sa aplice masurile de siguranta necesare, aratand ca a observat joi dimineata, cand a trecut prin zona cu masina in drum ca lucratorii nu purtau casca de protectie.

"Este un santier de lucrari publice pentru infrastructura care ne creaza mari probleme, sunt blocaje de circulatie permanente si dupa o serie de intarzieri legate de procedurile de expropriere a terenurilor private, in acest moment frontul de lucru le poate asigura constructorilor un ritm care sa permita finalizarea lucrarilor la termenele prevazute in contract", a declarat Tariceanu.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru