Tariceanu da sfaturi la Renault

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 25.07.2007
Premierul roman s-a intalnit cu reprezentantii Renault, pe care i-a incurajat sa continuie investitiile.

Premierul Calin Popescu Tariceanu i-a incurajat pe reprezentantii companiei Renault sa continue investitiile din Romania si sa se concentreze in principal asupra sectorului de cercetare-dezvoltare, aratand ca centrul auto de la Titu reprezinta una dintre cele mai importante investitii straine din tara, anunta Mediafax.

Premierul a discutat, la sediul Guvernului, cu reprezentantii companiei despre planurile de investitii ale Renault in Romania. Renault a anuntat, anul trecut, ca intentioneaza sa construiasca langa Titu un centru pentru proiectarea si dezvoltarea de modele auto destinate pietelor emergente.

Terenul pe care urmeaza sa fie dezvoltat proiectul a fost preluat in concesiune, in primavara, de firma Renault Technologie Roumanie pentru o perioada de 49 ani, in schimbul unei redevente anuale de 123.000 euro.

Renault Technologie Roumanie a anuntat, in luna iunie, ca va investi aproximativ 100 milioane de euro in centrul de inginerie regionala, pana la sfarsitului anului 2009, pentru birourile de studii de la Bucuresti, uzina de inginerie, caroserie, montaj si activitati mecanice, precum si pentru centrul de incercari.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru