Tariceanu vrea taxa pe autostrada

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 18.05.2007
Calin Popescu Tariceanu a declarat ca este de acord si doreste implementarea unei taxe pentru autostrazi.

Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat in timp ce vizita stadiul lucrarilor la Autostrada Transilvania, de acord cu taxa de autostrada, transmite Mediafax.

"Depinde ce vrem sa facem in viitor. Daca vrem sa construim si mai multe autostrazi, ar fi bine sa punem taxa sa nu ne trezim cumva cu carute cu cai care sa mearga pe autostrada, ca poate pentru asta isi inchipuie unii ca e facuta autostrada", a spus Tariceanu.

Premierul a vizitat santierul autostrazii Transilvania si s-a intalnit cu conducerea Bechtel pentru a vedea stadiul lucrarilor. El a declarat ca nu poate spune daca este sau nu multumit de stadiul in care se afla lucrarile pana nu vede graficul.

"Ma intereseaza stadiul pentru a avea o perspectiva asupra terminarii tronsonului Turda - Cluj de 40 de kilometri in anul 2008 si sa ne incadram in termenele stabilite initial. In cazul in care cei de la Bechetel vor avea posibilitatea sa execute lucrari in volum si mai mare, suntem pregatiti sa asiguram finantarea pe intreaga capacitate, in asa fel incat sa acceleram ritmul lucrarilor", a mai declarat Tariceanu, citat de Mediafax.

Ministerul Transporturilor va face in perioada urmatoare un sondaj de opinie in randul populatiei, pentru a afla daca soferii sunt de acord sau nu cu introducerea taxei de autostrada si care ar fi cel mai potrivit nivel al taxei.

Comentarii (5)

  • Cum de nu s-a mai gandit nimeni pana acum ca modul cel mai bun de a opri carutele sa intre pe autostrada este punand taxa pe autostrada? Ar trebui sa puna taxa si pe drumurile europene, ca nici acolo nu au voie carutele...
    0 0
  • to_zeus
    magarie
    carutele la care face referire el par a fi mai mult daciile, oltciturile, matizurile si alte masini ale romanului de rand de care se impiedica domnii cu mai mult noroc in viata si mai multi cai. la nivelul tarii nu mi se pare corect sa se introduca taxa.
    0 0
  • pai si la taxa de prima inmatriculare a avut o scuza tampita. "Sa nu devina romania groapa de gunoi a europei"...aaaa ok sunt de acord cu asta, dar atunci de ce exista taxa sila masinile noi noute? intreb asa ca idiotul... ca sa nu mai zic ca e imensa...
    0 0
  • violet head hunter
    taxa pe prostie
    trebuie sa ii punem o taxa pe prostie lui Moliceanu ca numai prostii vorbeste, auzi cica doar asa nu vor fii carute pe autostrada daca pune taxa, si daca lui badea Gheorghe ii vine idea sa plateasca taxa pt. a umbla cu caruta pe autostrada ? mai bine ar construi autostrazi si dupa aia sa se gandeasca la taxe , suntem varza la capitolul autostrazi
    0 0
  • nenea cu caruta inscris la pro
    la cabinet
    pana nu ai autostrada nu ai ce taxa asta e clar!!! iarasi vindem blana ursului din padure....taxati intrarea la palatul cotroceni, la parlament , la guvern si daca mai aveti nevoie mai inventez eu niste taxe ::))), numai sa imi dati o audienta la cabinetul taxicescu!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru