Tata tot mai aproape de Jaguar si Land Rover

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 09.11.2007
Tata Motors este tot mai aproape de preluarea Jaguar si Land Rover, oferta lor fiind in prezent cea mai buna.

Esential

10 ani implineste Tata Motors de cand activeaza pe piata vehiculelor de pasageri

Supozitiile si speculatiile in cazul vanzarii Jaguar si Land Rover continua. Se pare ca in acest moment singurul constructor care da semne de interes este Tata Motors. Desi abia au celebrat 10 ani de la intrarea pe piata vehiculelor de pasageri, indienii se pare ca sunt cei mai perseverenti in licitatia pentru cele doua mari brand-uri britanice.

Marile grupuri din industria auto nu se inghesuie sa cumpere Jaguar si Land Rover deoarece americanii de la Ford au recunoscut ca cele doua marci vor continua sa mearga in pierdere si in urmatorii ani. Potrivit unor informatii publicate in revista Fortune, oferta facuta de Tata Motors este in acest moment cea mai buna, iar daca in scurt timp nimic spectaculos nu se va intampla este foarte probabil ca indienii sa patroneze brandurile britanice.

Desi nu sunt recunoscuti pentru fiabilitatea vehiculelor lor, indienii de la Tata sunt celebri si pentru fondurile imense de care dispun, asa ca Jaguar si land Rover ar putea gasi in sfarsit infuzia care sa le readuca pe linia de plutire.

Comentarii (1)

  • Serban
    Cred ca asta unul dintre marile vise ale lui Ghandi... O companie indiana sa cumpere una britanica...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru