Tesla da curent la tot Globul

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 23.05.2007
Compania care a creat primul supercar electric din lume a pus la vanzare tehnologia electrica de propulsie.

Tesla Motors, autorii "revolutiei" numite Tesla Roadster - primul supercar electric din lume construit in serie - au decis sa isi dezvolte inovatia, oferindu-le constructorilor interesati tehnologia aplicabila la modele de productie.

Pentru a realiza acest lucru, compania americana a fondat Tesla Energy Group, o sucursala al carei rol a fost acela de a dezvolta ESS (Energy Storage Systems). Pe limba noastra, ESS inseamna un grup de baterii litiu-ion construite din celule individuale.

Dupa ce a testat sapte variante diferite de sisteme electrice, Tesla a anuntat astfel ca tehnologia ESS este disponibila spre vanzare, fiecare constructor interesat putand sa achizitioneze secretele Tesla pentru productia modelelor de acest tip. Asa cum este normal, interesul pentru tehnologiile Tesla este enorm, cateva companii cu nume ale industriei auto mondiale aratandu-si deja interesul pentru ESS. Printre acestea, BMW Group, DaimlerChrysler si General Motors.

Comentarii (1)

  • ursus2
    Bravo lor!
    Sa te vad Taxecescule ce taxa pe poluare mai iei.Dar nu-mi fac probleme!!Inventeaza taxa pe nepoluare!Sa te iei de mana cu Mazare din Constanta:taxa de zgomot;taxa de liniste;taxa pe muzica;taxa de intrare in statiune(se plateste ori de cate ori intri);taxa de udat iarba de pe terenul primariei(in functie de nr. de locuri de cazare a hotelului,nu in functie de mp aferenti hotelului);taxa de protectie;taxa de deschis nonstop;si inca o sumedenie de taxe.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru