Comentarii (6)

  • NeoGalaxy
    Mda :P
    Super tare fraza asta, citez:

    "ESENTIAL
    150 de cai putere are motorul 1.9 Multijet de 150 cai putere."

    Ceva ma face sa cred... ca un motor de 150 de cai putere are exact sau apropiat de 150 de cai putere :)
    0 0
  • Cotofana
    praf
    iar sunteti rai cu oamenii astia care dau dovada de fiecare data de profesionalism. E doar un typo mic, le-a scapat o litera... ce? Astia sunt oamenii care lucreaza in presa in ziua de azi... praf
    0 0
  • "zvonurile" despre masinile italiene sunt adevarate
    0 0
  • Praf praf
    K si la stirea cu Hammond si al sau Ferrari cel kre a scris articolul isi arata limitele..hai repede administratore pune-ne la punct,fa-ne papagali..pe langa k sunteti analfabeti si oligofreni mai si aveti pretentia sa treaca lumea cu vederea "micile voastre scapari",hai sa ascundem rahatu sub pres sa nu puta tare!!!asa k hai repede modifica greseala din text sa se para k noi suntem penibili:)PE-NI-BI-LI-LOR!!!
    0 0
  • Cum am scris si intr-un post la articolul cu Fiat Croma , incercati sa puneti informatiile tehnice intr-un tabel. Acceleratii 0-100 km/h , elasticitate , distante de franare , consum , etc. Aveti o tentativa cu acel "esential" care pentru mine cel putin nu are absolut nicio relevanta. Chiar credeti ca cel mai esential lucru de retinut din text este faptul ca masina are 150 de cp ?
    0 0
  • despre fiat
    am asa o masina si este destul de modesta,mult sub cele germane tot de 1,9 litri. si extrem de scumpa la piese,consumabile ,etc. nu o recomand decat fanilor.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru