Comentarii (5)

  • Va multumesc pentru atentia acordata ! Intr-adevar oameni care fac tot posibilul sa multumeasca cititorul ! Tot respectul , va voi urmarii in continuare.

    P.S: In fisa tehnica nu puteti infiltra si detaliile despre garantie ? ( Fiat parca are 5 ani si 500.000 Km ) Consider ca este un detaliu important. A-ti fi printre primii care fac acest lucru.
    0 0
  • Scuze pentru double-post dar nu vad niciun buton "modifica/modify" cand veti face testul cu Octavia 2 Facelift , intreb pentru ca nu l-am mai vazut pe lista de asteptare ? Nu stiu unde sa scriu despre acest lucru , sper sa primesc un raspuns si scuze de OFF TOPIC.
    0 0
  • mircea
    Teste
    Stimate domn,

    In oferta importatorului, garantia de 5 ani sau 500.000 de kilometri este optionala si costa 400 de euro.

    Test drive-ul cu Skoda Octavia o sa apara cat mai curand posibil, Nu tine de noi, ci de amabilitatea importatorului oficial de a ne acorda masina la test.

    Multumesc.
    0 0
  • Si eu va multumesc pentru promptitudine !
    0 0
  • Doblo'
    croma
    sint fan fiat am 3 modele dar sincer sa fiu nu cred ca acest model va avea succes la noi......oricum masa masinii si dozajul frinelor nu permit un comportament sportiv .......plus platforma veche de opel signum .......
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru