Tinta Subaru: 500 de masini vandute in Romania

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 04.06.2007
Valoarea totala pentru 500 de unitati vandute se ridica la circa 9 milioane de euro.

Subaru Motors Trading, importatorul general al marcii Subaru, estimeaza pentru acest an o crestere cu circa 40% a vanzărilor fata de anul trecut, la circa 500 unitati, transmite Mediafax.

Contravaloarea celor circa 500 de masini va fi de circa noua milioane de euro.

"Vanzarile vor fi impulsionate de extinderea retelei de dealeri pana la 14 concesiuni la sfarsitul anului 2008, de eliminarea percepţiei de marca de nisa, de avansul general al pietei si de lansarea noilor modele Impreza si Justy, pana la sfarsitul acestui an", a spus directorul general al companiei, Stavros Kanonopoulos.

Noul Impreza va fi lansat in aceasta toamna la Salonul International Auto Bucuresti, iar modelul supermini Justy, fabricat in Japonia, va avea lansarea comerciala cu o luna inainte si va distribuit la un pret 19.000 euro, cu toate taxele incluse. Subaru Motors Trading intentioneaza sa deschida trei concesiuni pana la sfarsitul acestui an, reteaua urmand sa ajunga la 11 unitati.

Comentarii (2)

  • ghitza de la portitza
    urat rau noul impreza :/
    0 0
  • prudentul
    ??
    Asta nu e Impreza, stai linistit. M-am uitat pe www.subaru.com si modelul de mai sus nu l-am vazut.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru