Tintele Toyota

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 22.09.2006
Toyota a facut publice intentiile financiare pentru anii care urmeaza. Cifrele actuale au fost depasite prin dezvoltarea pe care producatorul nipon o are in ultimul timp.
Toyota Motor Europe (TME) a anuntat ca urmareste sa depaseasca cifra de 1,2 milioane de unitati vandute pentru anul 2008. Prin acest lucru se va atinge tinta de vanzari pentru 2010, cu doi ani inainte de termenul prevazut.

TME preconizeaza ca, atat cresterea stabila pe piata vest europeana, cat si dezvoltarea accelerata in Europa de Est si Rusia, ii va permite sa isi depaseasca vanzarile estimate. Odata cu deschiderea in 2007 a fabricii de la St. Petersburg – unde va fi produs modelul Camry – cresterea vanzarilor Toyota va fi sustinuta de o retea de 9 fabrici, cu o capacitate de productie de peste 850.000 de unitati.

Presedintele si CEO-ul TME, Dl. Tadashi Arashima a declarat: “Toyota urmareste sa aiba o dezvoltare accentuata in Europa. Acest lucru va fi obtinut daca ne asumam responsabilitatile de bun cetatean corporativ al Europei, oferind clientilor nostri cele mai noi tehnologii de protectie a mediului si de siguranta, precum si produse si servicii la un inalt standard de calitate.”

Anuntul privind stabilirea tintei vanzarilor In Europa, vine dupa ce TMC - Toyota Motor Corporation - a stabilit tinta globala de vanzari la 9,8 milioane de unitati in 2008.
Pentru 2006 tinta vanzarilor globale TMC este de 8,85 milioane de unitati
.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru