Topul celor mai dorite vedete la spalat masini

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 28.05.2008
Anna Kournikova si Johnny Depp au castigat topul celor mai dorite vedete la spalat de masini.

Unul dintre cele mai neobisnuite sondaje anuale efectuate in Marea Britanie are ca tema votarea personajului feminine respectiv masculin pe care vrei sa-l vezi spaland o masina.

La categoria feminine castigatoarea clara a sondajului a fost Anna Kournikova, fosta jucatoare de tenis. Rusoaica a invins cu 27% din sufragii in clasamentul feminin si a fost urmata de Christina Aguilera cu 23% si Scarlett Johansson cu 16%.

Urmatoarele vedete ale sexului frumos votate in primele zece au fost Eva Longoria, Jessica Alba, Megan Fox, Hayden Panettiere, Abbey Clancy, Rachel Bilson si Mischa Barton.

In al doilea clasament, barbatul cel mai dorit cu un burete in mana, de catre femei, a fost Johnny Depp, care a adunat 25% din voturi. La doar trei procente distanta a iesit un alt actor celebru, George Clooney. Primii doi i-au surclasat pe ceilalti in clasament, locul trei fiind ocupat de Ewan McGregor cu doar 12%.

Mult-mediatizatul fotbalist David Beckham a iesit abia pe locul patru, reusind sa-l depaseasca pe jucatorul de rugby Jonny Wilkinson.

Urmatorii clasati in acest top sunt Daniel Craig, Brad Pitt, Orlando Bloom, Jenson Button si Gavin Henson.

Via | Motorpoint

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru