Topul celor mai fredonate melodii la volan

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 15.10.2009
Nissan a intocmit un top al celor mai fredonate melodii la volan de catre doamne si domnisoare. Pe primul loc s-a situat piesa "Hotel California" a celor de la Eagles.

De cele mai multe ori, atunci cand suntem la volan, suntem tentati sa fredonam o melodie preferata sau pe care tocmai am auzit-o la radio, constient sau inconstient. Fenomenul nu a scapat neobservat celor de la Nissan, care s-au apucat sa intocmeasca un top al celor mai fredonate melodii la volan.

Studiul s-a desfasurat in Marea Britanie, Italia si Franta iar subiectii au fost in totalitate femei. Topul intocmit de constructorul japonez a reunit parerile a 1766 de femei si a plasat in topul melodiilor interpretare de soferite la volan piesa "Hotel California" a celor de la Eagles.

Pe locurile urmatoare s-au clasat Tracy Chapman cu melodia "Fast Car", Depeche Mode cu "Enjoy the silence", Rolling Stones cu "Jumping Jack Flash" si Bon Jovi cu "Living on a prayer".

The Eagles - Hotel California

 

Tracy Chapman - Fast Car

 

Depeche Mode - Enjoy the silence

 

Rolling Stones - Jumping Jack Flash

 

Bon Jovi - Living on a prayer

via | Autonews

Comentarii (6)

  • Multumim
    Topul? Interesant.
    Melodiile? Va multumim pentru videoclipuri, Automarket!
    6 0
  • true
    confirm pt 2 din ele.
    3 0
  • abulic
    irelevant..:))
    Ce se-ntampla doctore?!!! nici o manea un gota o sunca, un salam nik nik ??? ce repere au avut cand au facut acest top?...ma refer la masini cand vorbesc de repere...
    2 1
  • Guita & Adiban Batranu MINUNE
    pt Abulic
    In primu rand,manele se asculta in Mercedes, BMW si Audi mai exact Q7.Chiar daca cei de la Nissan au si suv-uri,pardon GIPANE.de aici si comversatiile alea codate gen"Ce faci frateMELEU bine ba X5 ma duc pana la Q7 baiatu lu Barcelona, apropo da Spania ce mai face,mai umbla cu Maradona baiatu lu Madrid?" stiti cu toti ce vreau sa zic
    1 2
  • offf...viatzaa meaa
    "Studiul s-a desfasurat in Marea Britanie, Italia si Franta iar subiectii au fost in totalitate femei. " Mai intai uitatzi-va unde s-a desfasurat sondajul...nu in Romanica,Turcia,India sau Pakistan, acolo unde tziganii sau indienii expulzatzi de mana a 3-a au devenit formatori de gusturi muzicale...
    0 0
  • Muzica
    Interesant topul, confirm si eu pt 2 dintre ele. As completa cu ce fredonez eu cu placere http://www.youtube.com/watch?v=zJ9SrLkYzRY exact in varianta asta live.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru