Toyota are probleme la RAV4 V6

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 30.10.2007
Niponii au suspendat vanzarile la RAV4 in Australia, din cauza problemelor aparute la motorul V6 de 3.5 litri.

Problemele de fiabilitate sunt din ce in ce mai numeroase pentru Toyota. Din cauza unor probleme aparute la propulsorul V6 de 3.5 litri, Toyota a anuntat ca va suspenda vanzarile la SUV-ul RAV4.

Situatia aceasta este aplicabila doar in Australia, piata unde au fost constatate nereguli la moatoarele V6 de pe Toyota RAV4.

Deocamdata, brandul nipon nu a dispus un recall pentru RAV4 pentru ca modul de functionare a motorului nu reprezinta o problema de siguranta , dar oficialii Toyota au recunoscut ca „propulsorul nu functioneaza asa cum se asteptau.

Vanzarile la RAV4 au ajuns anul trecut la 800.000 de unitati. Oficialii Toyota au inceput o investigatie pentru a determina cauza disfunctiilor aparute la motor, motiv pentru care au oprit temporar comercializarea versiunii de motorizare luate in discutie.

Comentarii (4)

  • biofreack
    oare
    nu se poate domne toyota este cea mai fiabila masina din lume
    panarame japoneze, ahhhhh audi
    0 0
  • Ar trebui sa scrieti exact despre ce este vorba si nu sa informati lumea aiurea.Nu s-a suspendat nici o vanzare nimic.Modelul acesta de 3.5 V6 abia s-a lansat de 2 saptamani si s-au oprit momentan livrarile pentru ca s-au observat probleme cu managementul motorului la masinile de test si atat.Insa nici una dintre masinile livrate catre clienti nu a raportat vreo defectiune de acest gen.Ar trebui sa traduceti cum trebuie si complet un articol cand il preluati din alta parte.Numai bine!
    0 0
  • Baietii de la Toyota si-au facut-o cu mana lor. Cand te pozitionezi ca cea mai fiabila marca auto din lume, un incident ca asta trebuie sa-ti zdruncine reputatia serios ! Pe mine oricum Toyota nu ma convinge. O dau oricand pe Honda (ca sa nu comenteze cineva ca nu-mi plac japonezele).
    0 0
  • AndreiRN
    Dubios.
    Motorul Toyota V6 de 3,5 litri este international si apare in zeci de modele Toyota.
    De ce ar fi mai diferit cel din Australia? A fost asamblat ceva gresit in Australia?
    Ceva informati lipsesc aici.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru