Toyota reduce costurile noii generatii Prius

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 26.10.2007
Oficialii Toyota au anuntat ca vor reduce la jumatate costurile de productie pentru trenul de rulare al noii Prius.

Desi cu ceva timp in urma va anuntam ca Toyota va amana lansarea productiei noii generatii a modelului hibrid Prius, oficialii japonezi au dezmintit zvonurile. Masatami Takimoto, vice-presedinte executiv la Toyota, a declarat ca noua Prius va folosi acceasi baterie si nu va apela la una litiu-ion, asemeni celorlalti constructori.

Kazuo Okamoto, un alt executiv Toyota, a declarat ca noua generatie a hibridului Prius va fi diferit total de predecesorul sau imprumutand o noua linie de design subliniata de grila frontala. Okamoto a recunoscut ca dieselul oferea o autonomie mai buna decat hibridul in conditii de autostrada dar a declarat ca multumita noilor tehnologii hibridul va fi superior atat in oras cat si in afara acestuia.

Oficialul Toyota a afirmat si ca va reduce la jumatate costurile de productie a trenului de rulare, acest lucru permitand japonezilor sa extinda motorizarea hibrida la toate modelele din gama.

Comentarii (2)

  • da
    Biiineeeeeee!!!! Super !!! Toyotaaaa !!!!!!!
    I love it !!!
    0 0
  • bravo lor
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru