Toyota Romania vinde bine

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 10.10.2006
Toyota Romania, importatorul oficial al masinilor japoneze, a realizat o crestere record a vanzarilor in primele noua luni ale anului.
Toyota nu vinde foarte bine doar la nivel global, importatorul din Romania reusind sa realizeze cifre de vanzari foarte bune.

Introducerea noilor modele lansate si extinderea retelei de dealeri a dus la o crestere cu 47 la suta a procentului de vanzari in primele noua luni ale anului. RAV 4 si noul Yaris au purtat semnatura succesului in vanzari pentru Toyota Romania. La acest succes a contribuit si modelul de clasa mini, Aygo.

Pentru tot anul 2006 Toyota si-a propus o tinta de vanzari de 6000 de unitati, ceea ce inseamna peste 50 la suta crestere fata de anul precedent. Reteaua de dealeri Toyota cuprinde 22 de showroom-uri, iar importatorul acopera 3,5 la suta din piata masinilor din import.

Comentarii (3)

  • Test
    Hello, World!!!
    0 0
  • Un client prea rabdator
    neseriozitate termen livrare RAV4 - VIP
    Ar trebui sa acorde o atentie mai mare termenelor de livrare pentru RAV4. La comanda unei variante de dotare de top
    (VIP) Toyota se fereste (cu garantia incasata de luni de zile si avans platit) sa semneze contract cu termen de livrare ferm. O relatie comerciala cu ei e ceva de genul"platiti garantia si avansul daca se poate si poate candva,nu stim cand,candva, va veni si masina dvs". Pacat ca se pateaza astfel imaginea seriozitatii unei asemenea marci.
    0 0
  • Marin Nelu
    Toyota Rav4
    In aprilie 2006 am devenit proprietarul unei Toyota RAV4-2.2/D-4D/MT-136HP VIP NG/JTM BA 31V306015428.Cand am facut comanda,am fost surprins ca o masina la asemenea dotari nu are capac mascare portbagaj.Am fost gata sa renunt,dar d-ul Iulian dealer (St.cel Mare) mi-a promis livrarea cu acest capac.Nici pana astazi nu l-am primit.Este normal sa se induca clientii in eroare doar pentru a semna un contract?. Multumesc/marinnelu@yahoo.com
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru