Toyota tare in Romania

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 07.08.2006
Japonezii de la Toyota acapareaza toata piata mondiala. Si in Romania vanzarile de masini Toyota au crescut semnificativ in ultimul an.
Celor de la Toyota le merge bine si pe piata din Romania. Vanzarile Toyota Romania au crescut cu 52%, iar cresterea cifrei de afaceri de 48%.

Succesele inregistrate se datoreaza extinderii retelei de dealeri si lansarii de noi modele. Dupa primele sapte luni ale anului compania a comercializat circa 3.000 de unitati, in crestere cu 48% fata de cele 2.022 de masini comercializate in aceeasi perioada a anului trecut.Cresterea s-a datorat lansarii noului model de clasa mica Yaris si a SUV-ului RAV 4, precum si a modelului Aygo, care a fost vandut in peste 100 de unitati. Cel mai vandut model Toyota din Romania a fost Corolla.

Pana la sfarsitul anului, Toyota Romania isi propune o crestere a vanzarilor de 52%, ceea ce ar reprezenta comercializarea a 6.000 de unitati, fata de cele 3.913 masini vandute in 2005. Reteaua de dealeri a importatorului numara 15 parteneri, cu peste 20 de centre de comercializare in Bucuresti, dar si in cele mai importante orase din tara, precum Cluj, Iasi, Timisoara sau Craiova.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru