Toyota vinde foarte bine in Romania

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 11.07.2007
Toyota Romania, importatorul marcilor Toyota si Lexus in Romania estimeaza ca va vinde circa 9.000 de unitati in acest an.

Toyota Romania, importatorul general al marcilor Toyota si Lexus, estimeaza pentru acest an vanzari de peste 9.000 de unitati pentru acest an.

In primul semestru al acestui an a comercializat, 4.473 de unitati, in creştere cu 76% fata de perioada similara a anului trecut, informeaza Mediafax.

Modelele cu cel mai mare succes de piata au fost Yaris, cu 926 unitati livrate, Avensis si Corolla cu cate peste 800 de bucati vandute. Si pentru marca de lux Lexus s-au inregistrat vanzari semnificative, fiind livrate circa 50 de unitati.

Reprezentantii Toyota Romania prognozau, in luna martie, o cifra de afaceri de circa 130 milioane euro pentru acest an, in crestere cu 16% fata de anul trecut. Compania si-a fixat in martie pentru acest an un obiectiv de vanzari de 8.200 de autovehicule, iar acum estimeaza circa 9.000 de unitati

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru