Tranzactie de 11 miliarde € pe piata auto

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 26.07.2007
Continental a cumparat divizia producatoare de componente auto de la Siemens pentru 11 miliarde de euro.

Grupul german Siemens a vandut divizia VDO, producatoare de componente auto, catre compania Continental, pentru 11,4 miliarde de euro, transmite Mediafax.

"Siemens trebuie sa aiba o structura mai simpla si sa se concentreze pe operatiunile de baza, iar tranzactiile anuntate reprezinta pasi importanti in aceasta directie", a declarat directorul general al grupului, Peter Loescher.

Informatiile au eclipsat, temporar, publicarea rezultatelor financiare aferente celui de-al treilea trimestru financiar, care au fost sub estimarile analistilor si au determinat un declin de peste 4% al actiunilor grupului.

Comenzile primite in trimestrul al treilea au crescut cu 13%, la 22,15 miliarde de euro, sub nivelul de 22,44 miliarde de euro anticipat de analisti, in timp ce grupurile concurente General Electric si Alstom au beneficiat de un boom al cererii pentru produsele si serviciile oferite.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru