Trei noutati Mitsubishi

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 28.08.2006
Marca japoneza va lansa in urmatorul an trei noi modele. Este vorba de noile generatii ale modelelor Pajero, Outlander si Lancer.

Mitsubishi vrea sa isi creasca felia de piata pe care o detine in Europa in 2007, planurile niponilor incluzand trei modele noi in urmatoarele 13 luni.

Mitsubishi va incepe aceasta serie la Mondialul Automobilului de la Paris, unde va prezenta cea mai recenta generatie a off-road-erului Pajero. Noul model va fi disponibil impreuna cu o gama de motorizare sensibil asemanatoare generatiei actuale si va putea fi comandat in versiune cu cinci sau trei usi.

Acelasi Salon Auto de la Paris va fi gazda unui concept cu linii foarte apropiate de cele ale versiunii definitive a celei de-a doua generatii Outlander. Pretul noului model, care va fi comercializat pe pietele europene incepand cu finalul acestui an, il va pozitiona pe acesta in concurenta cu Hyundai Santa Fe. Caroseria si sistemul de tractiune integrala a noului Outlander vor fi utilizate de Peugeot si Citroen in 2008 la dezvoltarea primelor doua SUV-uri pe care alianta franceza le va dezvolta: Peugeot 4007 si Citroen C7.

In sfarsit, planul Mitsubishi va continua cu lansarea noii generatii a modelului Lancer, in al doilea semestru al anului viitor.

Lancer va fi asemanator cu prototipul prezentat in 2005 la Frankfurt si va fi disponibil atata in varianta cu cinci usi cat si in varianta cu patru usi. Lancer a fost dezvoltat pe aceeasi platforma ca Outlander, una dezvoltata impreuna cu Chrysler, care se va ajuta de aceasta la asamblarea viitoarei sale generatii de berline medii.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru