TT Shooting Brake nu va exista

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 24.01.2007
Sefii Audi au hotarat ca prototipul Shooting Brake sa nu fie produs in serie din cauza unei eventuale canibalizari a gamei TT.

Ulrich Hackenberg, seful de productie Audi, a confirmat faptul ca prototipul Shooting Brake, prezentat in 2005 la Salonul Auto de la Tokyo, nu va intra in productie ca model de sine statator sau ca versiune a lui TT. Acesta afirma ca motivul este o evidenta canibalizare a gamei, in conditiile in care Shooting Brake ar fura din clientii lui TT Coupe. Mai mult, seful Audi spune ca Audi TT se vinde foarte bine astfel ca Audi nu are nevoie de inca un model de acest tip care sa fie construit pe aceeasi platforma, la uzina din Ungaria.

Conceptul, poreclit la acel moment "Hannibal" pentru aspectul fioros al grilei, a stat la baza multor elemente care astazi se regasesc pe actualul TT. Printre acestea, suspensia magnetica, tehnologia LED si sistemul Quattro.

Comentarii (1)

  • oldcioco
    :((((((((((
    MARE PACAT
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru