Tuning oficial Jaguar

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 26.01.2007
Fanii Jaguar isi vor putea personaliza masinile cu un pachet sportiv care va schimba identitatea vizuala a modelelor britanice. Totul este oficial, in catalogul de accesorii.

Luna martie va aduce o supriza pentru fanii Jaguar. Catalogul de accesorii disponibil pentru modelele britanice se va imbogati peste doua luni cu o oferta de personalizare pentru versiune coupe si cabrio ale lui XK dar si pentru X-Type si S-Type. Denumirea oficiala a acestuia este "Exterior Styling Pack".

In ceea ce priveste versiunile XK, kitul exterior cuprinde doua prelungiri sportive a spoilerelor cu efect asupra dinamicii si aspectului masinii, cel posterior gazduind si cele doua tevi de esapament. In schimb, spoilerul prelungit al partii frontale include doua prize de aer marite si beneficiaza de posibilitatea de alegere a nuantei: negru mat sau gri metalic.

Scopul noului pachet sportiv este de a adauga putina sare si piper pe creatiile si asa dinamice ale celor de la Jaguar. Practic, kitul se adreseaza celor care nu reusesc sa isi ofere placerea condusului unui adevarat XKR sau, mai mult, al unui XKR-R.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru