Ultra concept de la Chevrolet

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 06.09.2006
Cu o ocazia Salonului Auto de la Paris, baietii de la Chevrolet au dorit sa faca o surpriza realizand conceptul WTCC Ultra.
Chevrolet va aduce la Salonul Auto de la Paris ultimul concept desenat de companie, WTCC Ultra.

Conceptul va reprezenta punctul principal de atractie a standului Chevrolet de la Paris si este ca cert ca e mult mai mult decat un studiu de stil. Desenat de Ewan Kingsbury, un designer de 25 de ani, este un vehicul nepregatit inca pentru sosea dar care se poate ajusta pentru circuite de curse. 

Noul prototip ilustreaza intentia Chevrolet de a folosi resursele globale de la GM. Designerul a lucrat pentru GM in Australia, in timp ce munca sa creativa a fost folosita in UK, Elvetia si Germania.

Motorul lui Ultra a fost construit in Coreea, iar prototipul in sine a fost asamblat in Japonia. Ultra este echipat cu un motor diesel common rail de 190 de cai putere cu o capacitate de 2.0 litri.

Acest propulsor va debuta anul viitor pe modelele Captiva SUV si Lacetti. Conceptul reda o viziune a viitorului a noii generatii fiind inspirat de divizia de curse Chevrolet WTCC.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru