Un actor din Jackass a murit carbonizat în propria maşină după un accident

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 20.06.2011
Ryan Dunn, cunoscut din serialul Jackass şi din cele trei părţi ale filmului artistic cu acelaşi nume, a murit astăzi în urma unui accident care a avut loc lângă Philadelphia.

Ryan Dunn, unul dintre personajele principale ale seriei americane Jackass, a murit astăzi într-un accident de maşină care a avut loc în apropierea oraşului Philadelphia.

Conform oficialilor din cadrul Poliţiei americane, Dunn se afla împreună cu un prieten în maşină în momentul accidentului, care a avut loc în jurul orei locale 2:30. Maşina lui Dunn - un Porsche 911 GT3 - a izbit barierele de protecţie ale şoselei şi s-a oprit în copacii de pe marginea acesteia. Exemplarul Porsche a luat foc, pompierii găsind la locul accidentului doar o parte carbonizată a acestuia. 

Dunn avea 34 de ani. Deşi poliţia nu a informat încă media cu privire la cauzele accidentului, actorul american a postat pe propriul cont de Twitter, cu câteva ore înainte de accident, o fotografie în care acesta consuma băuturi alcoolice împreună cu alţi doi prieteni.

via | NBC

Comentarii (19)

  • Alex Radoi
    Pacat...
    ...de pasagerul din dreapta. :)))
    32 18
  • dragos_thaci
    !
    Actor ? Haideti sa nu exageram.
    Penru cei care au vazut ce le poate debita mintea celor de la "Jackass", n-ar trebui sa existe decat o singura replica pt. aceasta stire: un cretin in minus.
    53 38
  • Andrei
    Alex Radoi
    Ori ai 5 ani ori iti lipseste o doaga daca ai putut sa spui asa ceva :)))
    4 21
  • Dragi cititori !
    Observ ca sunteti foarte ratati...
    In **** mea, era un om...conteaza ca era betiv, drogat, dement (chiar apreciez ca isi traia viata)...era un om !
    43 30
  • kumite
    Cretini....
    L-ati cunoscut personal?Ce aveti mah,oameni buni?Multi l-au vazut.Pe voi cine v-a vazut?Va cunoaste o lume intreaga?Nah.....
    19 26
  • Victor
    @dragos_thaci
    Asa o sa se zica si de tine: un moldovean prost in minus.
    28 13
  • Imi pare nespus de rau sa aflu aceasta veste.

    Nu stiu ce ati inteles voi din filmele jackass, dar eu am inteles ca Dunn si-a trait viata la maxim si s-a distrat cat si cum a putut el mai bine... R.I.P. ...

    Multi probabil va multumiti cu rutina..
    21 13
  • :)
    A murit...

    Sa fie sanatos...
    11 16
  • alcoolul si soferia sunt paralele
    in fiecare zi mor oameni in accidente de masina(din pacate) si nu se mai face asa caz.nu vad care e rostul acestei stiri pe un site de domeniul auto.parerea mea:un betiv in minus,sa-i fie tarana usoara.
    21 2
  • Alex Radoi
    @andt
    Daca sa-ti bagi ace in c...r, sa te electrocutezi intentionat si sa sari intr-o piscina plina cu c...t de elefant inseamna pentru tine a-ti trai viata la maxim, inseamna ca oamenii ca Hiromu Naruse sau ciclistii care au murit pe sosele in marile tururi cicliste au trait degeaba dupa mintea ta...

    Nu am regrete pentru un om ca asta nu din cauza ca era "actor" Jackass, ci pentru ca s-a urcat ca ultimul cretin beat mort la volan, a alergat ca un idiot, probabil a omorat un om (pasagerul) si ar fi putut sa omoare si pe altii nevinovati. Cam atat...
    33 2
  • Bogdan
    Numai niste idioti pot sa scrie ce am putut sa citesc pana acum...
    RIP
    8 20
  • R I P
    am vazut toate 3.5 parti ca atatea sunnt 3.5 2011 a aparut Ideea e ca pacat Dar cand beiiiiiiiiiiiiiiiiii si te sui la volan si-a facuto cu mana lui nu la omarat nimeni a fost gutzan asta e Pacat poate pentru cel din dreapta
    9 4
  • RIP
    io is convins ca atunea cand conduci un gt3 poti sa mori cu zambetu pe buze
    pacat ca o baut
    oricum RIP
    4 6
  • si pasageru o murit? ca parca nu scrie in articol...... rip si lui preventiv
    4 2
  • ghinion
    a baut, a condus, a dat cu masina, si-o murit, ghinion, asta e, pacat de pasager si bine ca nu a dat in alte masini sa faca alte victime
    4 2
  • attila
    ..
    ma agaseaza reclama la gillette din coltu ecranului, thumbs up daca aveti aceeasi problema!
    4 2
  • ciupanezul
    ryan dunn
    am impresia sau cred ca in continuare exista indobitocirea comunista in multe persoane care au comentat acest caz. tipul a fost foarte bun in ceea ce a facut .cand privesti este una,,dar cand o faci din placere este ceva extraordinar. pacat totusi. ASTA ESTE VIATA SI TOT CE A FACUT EL NU SE VA UITA NICIODATA .ACESTA ESTE SHOW-UL SI TELEVIZIUNEA .R.I.P.
    1 0
  • @Alex Radoi

    Eu n-am spus ca sunt de acord cu faptul ca a condus beat. Pentru asta si-a meritat soarta. Eu am postat cu privire la primul comentariu, care era al tau banuiesc.

    Nu conteaza ce lucruri anormale facea. Conteaza ca le facea pentru amuzamentul sau si al fanilor. La asta m-am referit spunand ca si-a trait viata. Sincer sa fiu nu cred ca omul asta a avut vreun regret.
    2 0
  • Voi sunteti cei mai in masura sa il judecati pe om nu??
    Sa va fie rusine...
    Pentru judecata exista Dumnezeu!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru