Un altfel de Ferrari

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 25.09.2006
Casa de design condusa de olandezul Michiel Van Den Brink va prezenta in scurt timp un concept inspirat din modelele Ferrari din secolul trecut.

Michiel Van Den Brink loveste din nou. Daca numele designerului olandez nu va spune inca nimic, aruncati o privire AICI, unde veti vedea unul dintre cele mai apreciate idei legate de un viitor model Bugatti.

De aceasta data, numele designerului olandez este alaturat unuia dintre potentialele viitoare concepte bazate pe un model Ferrari: Vandenbrink GTO. Viitorul concept nu va fi construit sub numele Ferrari model ci sub denumirea casei de design fondate de olandezul de 28 de ani: Vandenbrink Design.

Numele viitorului prototip si proportiile sale ne trimit cu gandul la faptul ca va fi realizat pe baza lui 599 GTB, in timp ce partea estetica este inspirata de modelele Ferrari de succes din secolul trecut.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru