Un cadou special: stiloul Bugatti de 10500 de euro

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 19.01.2010
Fanii hardcore ai celor de la Bugatti pot sa isi completeze colectia cu un stilou care costa peste 10.000 de euro. Acesta a fost fabricat de o companie italiana.

Bugatti a prezentat in aceasta saptamana cadourile perfecte pentru pasionatii cu contul plin ai marcii. Este vorba de o colectie de 499 de stilouri si de 499 de pixuri produse in editie limitata, fiecare dintre acestea avand un pret de vanzare de 10.500 de euro.

Denumirea oficiala a stiloului este Bugatti Type A, acesta fiind produs de o companie denumita, paradoxal, precum unul dintre adversarii de piata ai brandului franco-italian: Ferrari da Varese. Instrumentul de scris de lux este desenat de italianul Luigi Trenti, este fabricat din aluminiu si placat ulterior cu un strat de nichel, unul de argint, unul de paladiu si, la exterior, unul de platina. Penita din aur de 18 karate este dublata la celalalt capat al stiloului de logo-ul Bugatti.

Fiecare stilou cantareste 95 de grame si are 16 centimetri, fiind ambalat intr-o cutie din aluminiu tapetata la interior cu piele de cea mai buna calitate.

via | Autoblog

Comentarii (11)

  • Daca ar veni cineva la mine sa-mi faca un astfel de cadou, cel mai probabil i l-as infige in ochi si l-as scoate afara in suturi. Eu inteleg ca unii oameni ar da 2 000-3 000 de euro pe un pix, da 10 000? sa fim seriosi, ce-i prea mult e prea mult.
    13 10
  • E pe sistemul.....hai sa luam banii la fraeri, ca au prea multi
    18 2
  • corect Replikate!!!!!!!!!
    8 4
  • george
    EU L-AS PRIMI CU BUCURIE
    si l-as vinde cu discount de 50 %...

    Astfel mi-as si pastra prietenul...care ar putea sa mai vina si alta data, cu niste cadouri la fel de...rafinate...
    15 1
  • Opinie
    Afacerile sunt afaceri. Daca poti s-o faci si e legal de ce nu? Important e sa-ti gasesti clientii si dupa aceea sa te apuci de treaba. Altfel ramai cu marfa nevanduta.
    16 1
  • acuma imi pun masina la vanzare si imi iau un stilou, ca oricum trebuie sa-mi cumpar unu
    12 0
  • Stilou?
    Aici nu este vorba doar de un simplu stilou, discutam de o bijuterie care printre altele are si acest "feature". Platina este cel mai scump metal, deci banuiesc ca nu ar fi avut cum sa aiba pretul unei linguri de inox!
    6 2
  • altii si-au cumparat pamant pe luna asa ca stiloul asta e ceva ....
    7 1
  • Stilou
    Cred ca acest stilou este bun daca vrei sa-ti scrii testamentul pe patul de moarte :)

    Daca aud mostenitorii cat ai platit pentru stilou sigur te ajuta sa vizitezi mai repede sfintele locuri de odihna vesnica :)
    6 0
  • bataie de joc
    ... si cand te gandesti ca sunt oameni care traiesc cu mai putin de 1 euro pe zi... sau copii care mor de foame si sete...
    3 0
  • Nu mi se mai pare asa scump...
    Daca pastram proportiile.

    Veyron pe la 1.000.000 euro - stilou de lux la 10.000 Euro.

    Dacia Logan pe la 10.000 euro (deci de 100x mai ieftina), ar fi un stilou de lux pentru romani cam la 100 Euro (am vazut chiar de foarte buna calitate la pretul asta)....

    Deci nu mi se mai pare asa de scump acest stilou :))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru