Un Ferrari 550 Maranello de 1000 cai putere

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 02.05.2007
O casa japoneza de tuning a pregatit primul Ferrari Maranello supraalimentat capabil sa dezvolte 1000 de cai putere.

Narutoshi Hayashi, proprietarul casei de tuning japoneze Garage Saurus, si-a indreptat atentia asupra unui Ferrari 550 Maranello.

Firma japoneza a fost contactata la lansarea modelului Ferrari 599 GTB de catre un impatimit colectionar auto, nemultumit de performantele masinii sale: un model 550 Maranello.

Inginerii japonezi au modificat motorul sportivei prin adaugarea a doua turbocompresoare. Rezultatul a fost primul Ferrari Maranello supraalimentat, de 1000 de cai putere.

Comentarii (2)

  • NU VREA SI ASTA SA IL FACA PE VEYRON
    CIUDAT IN ULTIMA VREME SE AUDE NUMAI DE MASINI SI SUPER MASINI CARE AU CU SUTELE DE CP... SI NOI ROMANII NE UITAM DUPA MASINI DIESEL CARE SA CONSUME 4-5/% CA NU PREA AVEM BANII
    0 0
  • Heh
    Dupa cum scriam intr-un post undeva mai sus la un porsche modificat.... japonezii demonstreaza inca odata ca sunt superiori la tuning.Ei se ocupau de tuning cu ani buni in urma.La noi moda a aparut cu Fast and The Furious.Am o gramada de filme de la BM international cu Tshuchya DK de ani buni in asia... de acum 12 ani cand facea drifting cu un hachiroku un AE86 din 1987
    Cand vor face si tunerii europeni o masina ieftina ce sa aibe performante de supercar?Exemplu bun.. Prodrive PII facut din subary de oras Subaru R1.A iesit o masina ametitoare ce l-a facut si pe Jeremy Clarkson sa dea la ratze.
    Sa continui cu un Matiz de 380 de cai? Sau cu un Smart Diablo de 300 de cai ce face un Ferrari Modena pe 400m?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru