Un german si-a uitat masina in peco

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 15.11.2007
Un german si-a uitat masina in benzinarie dupa ce a alimentat. Politia a dat de urmele sale si i-a returnat vehiculul.

Germanii sunt un izvor nesfarsit de intamplari hazlii si neobisnuite. S-a intamplat pana acum sa cunoastem persoane care au alimentat la un peco si au plecat apoi fara sa plateasca sau mai grav au uitat furtunul de alimentare in rezervor si au demarat cu tot cu pompa.

Nimic insa nu intrece isprava unui barbat care a reusit sa atraga atentia intregii mass-media. Neamtul a intrat intr-o benzinarie, a alimentat, a platit la casa pretul combustibilului si apoi a luat-o pe jos spre casa, uitand complet de masina din dreptul pompei.

Personalul benzinariei a anuntat politia care a reusit sa il gaseasca pe proprietar si sa il faca sa-si aminteasca de vehiculul uitat in benzinarie.

Comentarii (12)

  • POATE ERA ANESTEZIAT
    Nu cumva "gustase" ceva inainte si ori a uitat de ea din cauza asta sau a uitat-o deliberat findca i s-o fi parut ca e potera prin zona?
    0 0
  • bbbobbbo
    nu cred
    @george: pai dk tu erai "luat" si ai fi mirosit potera, ti-ai fi lasat masina chiar la pompa, cu furtun cu tot in rezervor?!

    macar o trageai 3 metri pana in parcarea benzinariei, ceva...
    0 0
  • ORICE E POSIBIL
    @bbbobbbo
    In articol nu scrie ca lasase pistolu` in rezervor...asta se deduce din poza si din informatiile de background...
    In sfarsit, eu as face asa cum spui tu...daca ar fi sa ies la plimbare "luat"...ceea ce nu s-a intamplat si nici nu se va intampla vreodata...chiar daca doar ai gustat si mergi prudent, poti sa patesti pocinoaga mare daca da vreun bivol peste tine...platesti singur toate oalele sparte...
    In sfarsit, am auzit de cazuri in care individului i se duce inima in izmene atat de adanc la vederea echipajului ca nu mai stie nici cum il cheama...De fapt am vazut la tv pe la americani ca fug astia disperati pe autostrada (si nu numai) cu politia dupa ei fiindca ori le expirasera numerele ori aveau un stop ciobit ori...
    0 0
  • olefhj
    fh
    Era furata de respectivul...
    0 0
  • jk
    Barbatii...
    0 0
  • eco
    omul s_a gandit ca salveaza planeta.Bine gandit.
    0 0
  • hehe
    pacat k nu a salvat-o de altceva,cum ar fi,prostia
    in plus spune clar k a platit,deci sunt destul de sigur k pusese furtunul la loc
    0 0
  • martiz
    trafic blocat
    A preferat s-o i-a la pas din cauza traficului!!!!
    0 0
  • @martiz
    martiz,e vorba de germania,nu de romania :))
    0 0
  • La cumparaturi
    Poate ca si-a amintit ca tre sa faca niste cumparaturi in zona si s-a gandit ca dc. tot a oprit masina nu are sens sa o mai deplaseze pana in parcare.
    0 0
  • tare de tot
    0 0
  • PECO
    Peco? lols
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru