Un iulie Daewoo

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 04.08.2006
Prima de casare a adus pentru Daewoo Romania o crestere a vanzarilor in luna iulie. Cel mai probabil compania nu se va tine in acelasi ritm de vanzari in continuare.
Dewoo Automobile Romania a vandut in luna iulie 4.177 de autovehicule, aceasta fiind luna cu cele mai mari vanzari din istoria marcii.

Compania a beneficiat anul acesta de 4.576 de locuri in cadrul programului primei de casare, dintre care peste 2.700 de unitati au fost comercializate in luna iulie. Cele peste 4.000 de masini vandute in iulie reprezinta dublarea vanzarilor, comparativ cu luna iunie a acestui an. Modelul cu cele mai mari vanzari este Matiz, cu 2.238 de unitati, urmat de Cielo care a inregistrat o crestere semnificativa, pana la 1.725 de unitati. Cel de-al treilea model produs de catre Daewoo, Nubira II, a completat numarul total al vanzarilor, cu cele 224 de unitati comercializate.

Obiectivul companiei pentru anul acesta este vanzarea a 28.000 de unitati, o crestere de peste 30% fata de 2005, cand s-au comercializat 20.500 de autovehicule Daewoo, cu toate ca rezultatele din primele sapte luni sunt inferioare celor din aceeasi perioada a anului trecut. Daewoo a vandut in primele sapte luni ale anului 13.717 de masini, cu 6% mai putin decat in aceeasi perioada din 2005.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru