Un Lexus IS-F pentru tenis pe Nintendo Wii

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 23.08.2007
Sunteti un as al tenisului in versiune Nintendo Wii? Luati-va bilete la US Open. Ati putea castiga un Lexus IS-F.

Ultimul turneu de Mare Slem al anului, US Open, si-a tras sponsor din industria auto: Lexus. Si pentru ca Lexus este unul dintre constructorii carora nu le place sa stea in spate, japonezii au gandit foarte repede un mod inedit de promovare la turneul american.

Astfel, niponii vor organiza in perioada turneului o competitie virtuala, denumita "Virtual Tennis Open", in care concurentii se vor bate in tenis la comanda joystick-urilor Nintendo Wii. Marele castigator al turneului virtual va avea ocazia de a testa, pentru un an, un exemplar IS-F.

Invitatul special al turneului este tenismanul american Andy Roddick. Intreaga suma stransa din vanzarea biletelor la eveniment va fi utilizata ca fonduri pentru Fundatia Andy Roddick, care ajuta copii orfani, abuzati sau neglijati.

Lexus IS-F nu va ajunge doar pe mana castigatorului turneului virtual, ci si in garajul invingatorului mare de la US Open, care va castiga un alt exemplar al modelului nipon.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru