Un McLaren SLR mai usor: 722 GTR

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 01.10.2007
Mercedes si Mclaren au anuntat ca vor lansa o editie limitata a modelului SLR, care va fi mai usoara cu 300 de kg.

Mercedes si McLaren intentioneaza sa satisfaca pretentiile pasionatilor de viteza prin introducerea unei versiuni speciale a supercarului SLR. Ceea ce aduce nou versiunea 722 GTR este greutatea mica obtinuta printr-un proces atent de reducere a masei.

Noul supercar cantareste acum cu 300 de kilograme mai putin, masa finala fiind de doar 1300 kg. Aceasta modificare va aduce si o imbunatatirea in ceea ce priveste performantele masinii, cei 650 de cai de sub capota fiind mai mult decat suficienti pentru a obtine senzatii tari.

Lipsa celor 300 de kg se resimte din plin la sprintul 0-100 km/h imbunatatit cu 0.6 secunde, care se face acum in 3.0 secunde, si la viteza maxima de 337 km/h. Inca nu se cunosc detalii despre partile inlocuite dar este foarte probabil ca Mercedes si McLaren sa fi folosit din abundenta fibra de carbon si aliaje.

Pentru a asigura exclusivitatea editiei limitate, Mercedes si McLaren vor produce doar 21 de astfel de exemplare, lista de doritori incepand deja sa se umple.

Comentarii (5)

  • mmm...
    de-abia astept sa-l vad la vara in fata la hotel rex in mamaia :D
    0 0
  • nebunu
    cum sa nu...
    sigur o sa-l vezi acolo.....DIN PARTI...
    0 0
  • tare
    astia fac editie speciala a editiei speciale 722...
    0 0
  • pt nebunu
    cred ca nu stii ce masini sunt in fata la rex copilu...
    0 0
  • Stoica Sorin
    slr
    frate e super masina asta e de circuit ma masina e gtr e un supercar adevarat sper sa il vad la top gear sa vad ce mai zice clarkson
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru