Un nou Need for Speed: Undercover

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 27.06.2008
Electronic Arts va lansa, la sfarsitul acestui an, un nou episod al seriei Need for Speed. Acesta se va numi Undercover.

Esential

15 este numarul de episoade Need for Speed produse de EA pana in prezent. Undercover va fi a 16-a parte.

Luna decembrie a acestui an le va aduce fanilor NFS un nou episod din cea mai cunoscuta serie de simulatoare auto. Need For Speed Undercover va fi dezvoltat pe aceeasi linie ca ultimele variante NFS, urmand ca gameplay-ul as fie ceva mai complicat de aceasta data.

Veti fi aruncat in mijlocul unui film, cursele nebune si urmaririle urmand sa faca parte din scenariul acestuia. Practic, NFS devine un joc de actiune auto cu legatura directa cu lumea filmului, o combinatie din care, spune John Riccitiello, seful Electronic Arts, nu poata sa iasa decat un produs fantastic.

Need for Speed Undercover va aparea in iarna lui 2008 si va fi disponibil initial pe PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo DS si, bineinteles, pe PC.

via | caradisiac 

Comentarii (44)

  • ramdac
    zau
    NFS simulator auto?????????????...mai dar daca tot dati stiri despre jocuri cu masini...jucati-le inainte sa afirmati ceva. in rest...prea multe reclame.
    0 0
  • 1 mai destept k ala d mai sus
    Ce bou
    da ce e mah NFS simulator de fotbal? e simulator auto dak ai jucat prostreet imbecule :))
    1 0
  • bogdan
    nfs simulator
    de cand a devenit nfs simulator eu stiam ca e un joc anti plictiseala in nici un caz un simulator ( unde pot sa nodific si eu setup-ul masinii?) asta pt cei care se cred destepti
    0 0
  • george
    nfs e simulator
    un simulator auto nu inseamna neaparat un joc in care poti modifica setup-ul masinii. e vorba de calitatea gameplay-ului si de apropierea de realitate.
    0 0
  • :))
    De fapt e simulator de papusi.... =)) da ce e mah baieti dak nu e simulator auto? nu a zis nimeni ca e foarte real... asa e ... da tot sim auto ramane... numa` bine
    0 0
  • blaa...
    prostreet
    sper sa nu fie la fel de praf ca prostreet
    0 0
  • E simulator
    NFS e un joc simulator. Ce e atat de greu de inteles..? Fratilor...Cei de la EA incearca sa aduca jocul cat mai aproape de realitate...off off. Si chiar nu e antiplictiseala..
    0 0
  • simulator e Richard Burns Rally, NFS e un c la partea de "driving".
    0 0
  • Amiable
    EA lungeste pelteaua
    Acum mai bine de 10 ani au scos NFS1 pe care l-am jucat cu placere.Apoi a aparut NFS 2 un joc bun. Dupa aceea pana la NFS Porsche n-au mai scos nimic memorabil. Au mai incercat ei NFS Underground, Carbon,Mostwanted,Prostreet insa din pacate am senzatia ca doar lungesc pelteaua. Sunt oare in pana de idei? Sa inte in cateva din scolole din lume sa intrebe cativa elevi si va spun ca o sa gaseasca.
    Din pacate exista o vorba:"...tot ce e mult(si prost), strica..."
    0 0
  • Arcade
    NFS a fost de-a lungul a 15 episoade un Arcade Racing Game. Nimeni niciodata nu a emis pretentii de simulator. Asta pentru ca diferentele notabile intre Arcade si Simulator sunt in primul si primul rand realismul si fizica masinii, apoi cum spunea bogdan posibilitati de a modifica setup-ul masinii, damage, etc, etc. Un simulator este de exemplu LFS ( Live for Speed ), iar NFS este repet Arcade. Adica lucrurile se misca repede, frumos, spectaculos, masinile se ciocnesc la 250 kmh si raman pe sosea, iau curbele mai ceva ca un enzo, totul cu un singur scop: distractie.
    0 0
  • ce dusi unii
    hă hăăăăă
    Da NFS Porsche nu cumva e simulator pur sange ? Si prostreet e destul d simulator si poti sa schimbi setupu masinii. Ce mi plac unii care viseaza cai verzi :)) Jocu tre sa se vanda buey
    0 0
  • andrei
    oricum
    ziceti voi ce vreti, io abia ashtept sa iasa si banuiesc ca va fi bestial, si abia ashtept sa-l am
    0 0
  • prudentul
    locul acţiunii
    Tot noaptea prin oraÅŸ??
    0 0
  • Rayder
    vai de capu vostru
    nfs pro street este un joc fain pt unii fani..depinde de gusturi...si da-este un Simulator pro street,nu ca celalalte nfs-uri...au incercat sa aduca cat mai mult la realitate,de aceea este reusit jocul...desi as fi preferat sa imbunatateasca underground 2 asta e....carbon este din nou alta epava...grafica cat de cat ok dar prea scurt jocul si nu au intrat in detalii cat ar fi trebuit.. ma asteptam sa fie ceva mai fain daca era continuarea de la most wanted :-
    0 0
  • diabolic
    carbon vs prostreet
    parerea mea si amai multora dintre pasionatii seriei nfs , nfs carbonm si prostreet sunt cele mai varza jocuri. inafara de grafica la carbon si damage-ul la prostreet nu are nimic interesant. mai ales ca in prostreet au scois acele trepte ale politiei. prezenta politiei in most wanted a facut totul. mai ales ca inca mai astep sa scoata ce de genul: facilitatile lui underground 2(adica suspensii hidraulice, neoane usile de mai multe tipuri precum si boxele care le puteai amplasa in porbagaj aveau farmecul lor) + treptele politiei din most wanted + grafica din carbon + damage-ul din pro street = ar fi iesit un super joc pt doritori de adrenalina si tunning al masini. vreau sa imi spuneti : NU ATI DORI SA JUCATI UN ASTFEL DE JOC. AR FI FOST MAI PALPITANT. astept sa scoata EA GAMES un astfel de joc voi u?
    1 0
  • seria nfs e o serie super tare!dar nu e simulator..auto...pt ca nu se apropie de realitate...tocmai asta si zice ala la inceputul prezentarii jocului..incearca sa iei tu ace de par cu 200 in realitate..vezi ce se intampla...simulator...clar este fia gtr 2..asta asa ca idee..oricum prefer nfs
    0 0
  • nfs....joc pt amatori
    corect....NFS nu e simulator auto, pt cei care tot "latra" ca e....gustati un Gran Turismo 4, sau un Live 4 Speed....si mai vb dupa aia....la nfs....ii joc anti-plictiseala...il joci cu o singura mana...si rupt de beat pe`deasupra....in rest....efecte de hollywood.....imi place...dar` daca vrei sa joci ceva serios....alegi ceva care sa "SIMULEZEEEE" cum se comporta masina si in realitate....cum "fuge" spatele...cum accelereaza...cam atata de spus.....e bun nfs...daca vrei sa ....nush`...de pliktiseala....in rest....cele mai tari le consider......Gran Turismo 4, Colin Mcrae, WRC4, TOCA4, Live 4 Speed, si nush.....poate am omis din ele pe careva....spor la jucat NFS...pentru prunci :P.....baietii mari....pot sa joace restu`
    0 0
  • YESSSSSSSSS!!!!!!!!!
    NU-s curios de ce zic altii. Mie mi-o placut intotdeauna NFS, si mai putin simulatoarele adevarate, desi m-am bagat si la TOCA si Richard Burns. Ultimul chiar te invata sa conduci adevarat.
    NFS RULZ!!!
    0 0
  • FanBoy
    NFS
    NFS e un simplu driving-arcade, indiferent de varianta la care ne referim.
    0 0
  • undercover
    Daca vreti sa lansati un nou need for speed lucrati la el astfel incat sa poata juca orice om chiar daca nu are multi mega la ram
    0 0
  • Anonim
    Sunteti prosti
    Ce e in capu vostru exemplu: "mia placut nfs 1 restu is varza" dute ma si joaca nfs 1 restu in realitatea noastra nu mai faceti commuri tampite asteptati sa apara jocu :-J
    0 0
  • Lampard
    nfs undercover
    MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2) / Microsoft® Windows® Vista
    Processor type : Amd athlon 64 x2 4200+
    1.5GB RAM
    256 MB DirectX® 9.0c compatible card / nVIDIA® GeForce™ 7900 / ATI Radeon® X1600
    DirectX® 9.0 compatible sound card
    >=64kbps Internet connection with low latency Cable/DSL speeds for multiplayer
    Keyboard, Mouse
    12 GB AVABILR HARD

    RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
    Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2) / Microsoft® Windows® Vista
    Processor type : Intel Core 2 Duo E6400 / Amd athlon 64 x2 5000+
    512 MB DirectX® 10 compatible card / nVIDIA® GeForce™8600/ATI Radeon® X1950
    2.0GB RAM
    >=512kbps Internet connection with low latency Cable/DSL/T1+ speeds for multiplayer
    Keyboard, Mouse, Microsoft 360 compatible controller
    12 GB AVABILE HARD
    0 0
  • Mir Cea
    ce cerinteee
    Pfuaii, dar ce cerinte are. Pai ce sa fac eu cu laptoputul meu la 2GB...oricum cred k cerintele alea sunt un pic exagerate. Imi amintesc la STALKER k zicea k iti trebuie super mega duper core cu nush cate tone de ram pe sistem si ink o tona la placa video si knd l-am bagat pe PC-ul lu frate-meu care e un P4 la 2.5 GHZ (fara Dual Core) cu 512MB Ram si o placa video de 256 Ati 9500XT si era jucabil cu setarile pe low.Deci nu va speriati, nu e chiar asa rau precum pare ;)
    0 0
  • alexxxz
    hehe !
    Avand in vedere cat de mult au evoluat calculatoarele si cat de repede apar alte componnte mai bune (iti iei calc acuma peste 8luni nu mai e bun la jocuriile noi )cu siguranta aceste cerinte pot fi 80 la suta adevarate !Desi as vrea sa vad eu cu ochii mei aceste cerinte acol unde trebuie!ProStreetu sincer imi place----doar ca controlu la masini e praf ...Dak ar fi vrunu din noi sa poate schimba controlul la fiecare masina in parte cu controlu de la MostWanted cu siguranta lar juca mai multi!
    0 0
  • super beton nfs...........
    mie imi place nfs restu gura mica
    0 0
  • yooooooo
    gen......... most wanted
    cred ca va fi aproape la fel ca si most wanted ceea ce e foarte bine
    0 0
  • mario92
    nfs undercocer
    oare cares cerintele la undercover
    0 0
  • cosmin
    oricum fata de prostreet trebuie sa fiem mai bun
    0 0
  • mogos iosif
    nfs undercover
    oare pe un procesor dual de 1.9 merge totusi ?
    ca in rest am cerintele 2gb ram si o placa ati de 256 mb
    0 0
  • need 4 speed
    undercover
    oare o sami mearga???
    amd athlon 64 x2 dual core 4000+
    asus nvidia 8600 gt magic 512 mb
    2 gb ddr2 800
    ???
    0 0
  • nfsudc
    am gasit adevaratele cerint pentru acest joc:
    NEED FOR SPEED UNDERCOVER

    MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS

    OS: Windows XP/Vista
    CPU: Pentium 4 3.2 Ghz or AMD Athlon 64 3500+
    RAM: 1GB MB RAM or higher (Windows Vista requires 2 GB RAM)
    HDD: 10 GB free disk space or more
    Graphics: 256 MB or higher (Pixel Shader 3.0, PCIe only) *
    DirectX: Version 9.0c

    RECOMMENDED REQUIREMENTS
    OS: Windows XP/Vista
    CPU: Intel Core 2 Duo, AMD 64 X2 5200+ or AMD Phenom
    RAM: 2GB MB RAM or higher (Windows Vista requires 3 GB RAM)
    HDD: 10 GB free disk space or more
    Graphics: 512 MB or higher (Pixel Shader 3.0, PCIe only) *
    DirectX: Version 9.0c

    ATI
    Radeon X1600 series
    Radeon X1800 series
    Radeon X1900 series
    Radeon HD 2400 series
    Radeon HD 2600 series
    Radeon HD 2900 series
    Radeon HD 3000 series
    Radeon HD 4000 series

    NVIDIA
    GeForce 7300 series
    GeForce 7600 series
    GeForce 7800 series
    GeForce 7900 series
    GeForce 8500 series
    GeForce 8600 series
    GeForce 8800 series
    GeForce 9500 series
    GeForce 9600 series
    GeForce 9800 series
    GeForce 200 series
    0 0
  • nfs undercover
    PoRTas
    oricum cik e fain jocu:P sper sa merita si sa nu mai fie k intarzieri k la pro street:(
    la procesor 5000+
    placa video nvidia 512\8500GT
    1 gb ram
    va merge destul de bine eu asa cred:-?? :D
    0 0
  • zicetimi imi merge cu:
    intel core 2duo e4400 2.0 ghz
    ram 2gb ddr2 800
    video n7300 gt 256ram
    0 0
  • 128 MB RAM pe laptop
    oare imi va putea rula?:D
    0 0
  • m@r!u$
    ...
    nu ar trebui sa fie un simulatar....pt k aunci este o mare porcarie de joc....
    0 0
  • robert
    sim
    daca ar fi simulator ar fi o mai mare adrenalina, alta e atunci cand mergi cu viteza si trebuie sa feresti masinile din trafic pt ca ramai tu cu masina tandari daca o lovesti, sa ai grija ca nici macar sa nu zgarii masina, iar in ceea ce ar privi controlul... era cat de cat bun la pro street, dar mai bine ar face controlul masini asemanator cu cel din GTR2
    0 0
  • acm il downloadez
    sper sa fie tare si sper sa imi mearga
    0 0
  • SILVER S.....
    NFS MOST WANTED RAMANE CEL MAI BUN NFS!!!
    NFS Most Wanted este si va ramane cel mai bun nfs deoarece este foarte bine realizat,in plus poate fi admirat pentru stilul sau de joc..a devenit o legenda!!!e cel mai buunnn!!!
    0 0
  • NFS UNDERCOVER
    NFS UNDERCOVER este facut dupa modelul Most Wanted-ului!Deci,merita sa dati banii pe el.Cei pasionati vor fi foarte impresionati!!!
    0 0
  • MICHAEL
    NFS UNDERCOVER -MAI BUN DECAT CARBON SI PRO STREET
    Dupa filmuletele vazute pe youtube si informatiile postate pe site-uri ajung la concluzia ca nfs undercover va fi mai bun decat carbon si pro street .totusi,nu se compara cu MOST WANTED-UL!!!MERITA TOTI BANII!
    0 0
  • player 01
    SUPER NFS !!!
    Undercover pare interesant!Combina adrenalina cu placerea de a-ti customiza masinile ,este prima data cand intr-un nfs orasul este atat de mare,apar in joc masini extraordinare precum Bugatti Veiron si McLaren F1,care iti vor arata in misiunile pe care le vei face adevarata lor putere!In plus,povestea pare interesanta!In special finalul-la nivelul 17!De-abia astept sa mi-l iau!!!
    0 0
  • NFS 2008
    Noul NFS e super...de-abia astept sa mi-l cumpar!Cei de la EA au facut o treaba buna !Au fost reintroduse circuitele si sprinturile ca si in MOST WANTED!
    0 0
  • NFSUC
    NFS 2008 pare interesant!De-abia astept sa mi-l cumpar!
    0 0
  • ZoZyXE
    merge
    Frate mie imi merge pe un p 4 2.8ghz si un 9600 series cu shader model 2.0 ce vorbiti acolo,adevarat k mai in reluare dar imi merge destul de bine pt un model asa de vechi
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru