Un nou nume: Mercedes-Benz Romania

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 05.11.2007
DaimlerChrysler Automotive Romania si-a schimbat numele Mercedes-Benz Romania.

Importatorul autorizat al marcii Mercedes, DaimlerChrysler Automotive Romania, si-a schimbat denumirea in Mercedes-Benz Romania, ca urmare a deciziei actionarilor de a modifica titulatura diviziei producatoare de autoturisme a grupului Daimler in Mercedes-Benz Cars, informeaza Mediafax.

Pe langa marcile Mercedes si Smart, Mercedes-Benz Romania va continua sa comercializeze marcile Chrysler, Jeep si Dodge, dar va muta pana la sfarsitul lunii majoritatea biroului intr-un sediu nou. "In timp ce numele companiei noastre se schimba, scopul, responsabilitatea si structura noastra organizationala raman neschimbate si vom continua sa asiguram servicii de vanzare si post-vanzare pentru toate marcile pe care le reprezentam in Romania", a declarat presedintele Mercedes-Benz Romania, Michael Grewe.

Mercedes-Benz Romania, un joint-venture intre concernul german si firma AutoRom, din grupul tiriacAuto, a preluat la 1 ianuarie 2007 activitatile de import, marketing si vanzari pentru marcile Mercedes-Benz, Smart, Chrysler, Jeep, Dodge si Fuso.

Comentarii (1)

  • cressty
    mda...
    neinteresant....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru