Un Seat Leon dopat!

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 16.01.2007
Germanii de la Je Design au preparat noul Seat Leon. Rezultatul reuseste sa depaseasca versiunea de performanta Cupra de la Seat.

Je Design este un tuner german specializat in prepararea modelelor spaniole Seat. Ultima lor realizare este Leon 1 P "FR", care transforma hatchback-ul obisnuit intr-unul cu valente supersportive. Principala modificare suferita de modelul spaniol se observa la nivelul motorului. Puterea oferita de propulsorul 2.0 TDI a fost marita de la 170 de cai putere la 193 de cai. Versiunea pe benzina, 2.0 TFSI, a primit un aport de putere si mai mare, motorul oferind acum 224 de cai.

La exterior, tunerii au adaugat un set de jante de 19 inch, o grila fata fara logo-ul brand-ului si au coborat suspensiile cu 35 mm. Pleoapele farurilor dau agresivitate iar spoilerul fata cu prize mari de aer completeaza aerul sportiv. O trasatura care nu va fi pe placul tuturor sunt usile cu deschidere verticala, stil Lamborghini. Usile verticale constituie insa o dotare optionala.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru